Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Hades

  • Ontwikkelaar Supergiant Games
  • Eerste releasedatum 6 december 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Indie , Dungeon Crawler , Roguelike
  • Gameliner score

All I want for Christmas: Bram met Hades

Kerstmis gaat eigenlijk niet meer over de geboorte van Christus. Tenminste, ik denk niet dat veel mensen het kerstfeest nog met deze insteek vieren. Kerst gaat voornamelijk om het samenzijn met je familie en vrienden, iets wat dit jaar moeilijk zal gaan. Gelukkig kunnen we ons nog steeds goed volproppen met verzadigd vet vlees en alcohol. Genot en plezier, iets waar de Grieken veel van af weten! Daarom komt het wellicht ook niet als een verrassing dat Hades één van de games wordt in de "All I want for Chirstmas" line-up!

Een Hades-port voor Kerst?

Ik heb met weinig games het idee "revolutionair", maar bij Hades? Goddamn, wat ziet die game er goddelijk uit. Pardon voor de puns, maar kom op zeg. Hades is een roguelike die de grenzen van het genre verzet. Het introduceert een geweldig verhaal, meesterlijke combat, interessante personages en geweldige grafische beelden. Ik heb letterlijk nog niks gezien waarvan ik dacht het mij persoonlijk dwars zou zitten tijdens het spelen. Heel misschien dat de art-style iets te anime is voor mijn smaak, maar zelfs daar heb ik vrede mee.

Tenminste, dat is hoe ik er nu over denk. Ik heb de game namelijk alleen gezien via verschillende live-streams. Waar ik op wacht? Nou, ik heb een simpele reden. Mijn laptop is alleen geschikt voor de meest eenvoudige games en bij Hades krijg ik het gevoel dat het niet optimaal zou werken op dat oude bakbeest van mij. Ik wacht geduldig op een console-versie, het liefste een Xbox Series X-variant met alle geweldige upgrades die erbij komen kijken. Pretty please Supergiant Games, maak mijn jaar toch nog een héél klein beetje goed.

onbekend

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?