Assassin's Creed Valhalla

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

All I want for Christmas: Claudia met Assassin's Creed Valhalla

Ah Kerstmis, een tijd die ik liever aan mij voorbij laat gaan. Voor mij geen lelijke boom in de huiskamer of gourmetlucht in de gordijnen. Het liefste blijf ik gewoon thuis en speel ik een toffe game. Dit jaar was een ellendig jaar voor de game-industrie en daarbuiten, maar er zijn toch ook een aantal toffe games uitgekomen. De games die ik echt wilde hebben, die heb ik gelukkig mogen reviewen. Daar zaten een aantal toffe games bij, zoals Animal Crossing: New Horizons, Minecraft Dungeons, Hyrule Warriors: Age of Calamity en World of Warcraft: Shadowlands. Helaas zat daar ook een game bij waar ik erg naar uitkeek, maar die minder tof bleek te zijn dan gedacht. Ja, ik kijk naar jou, Godfall. Er blijft dus eigenlijk vrij weinig over wat er dit jaar is uitgekomen en wat ik nog echt graag wil hebben. Ik zou het echter niet erg vinden om een tripje naar Noorwegen te vinden onder mijn niet-bestaande kerstboom.

Een historische kerst met Assassin's Creed Valhalla

Ja, als ik tussen het grinden in World of Warcraft en Genshin Impact door nog wat tijd kan vinden om een andere game te spelen, dan zou ik die tijd graag doorbrengen in Noorwegen met Assassin's Creed Valhalla. Ik moet eerlijk bekennen, dat ik bar weinig Assassin's Creed-games heb gespeeld. Op zich was geschiedenis één van de weinige vakken die mij op de middelbare school kon bekoren, maar toch trokken de games mij om een of andere reden niet echt. Alles sinds Black Flag heb ik dan ook aan mij voorbij laten gaan. Toen ik echter de eerste trailers van Assassin's Creed Valhalla zag, werd ik toch enthousiast. De setting sprak mij gelijk aan en Vikingen zijn natuurlijk ontzettend gaaf. Voeg daar een vleugje mythologie aan toe en de fantasy-nerd in mij wordt dolgelukkig.

Deze kerst hoop ik dus zo'n twaalfhonderd jaar terug de tijd in te kunnen gaan om als Viking door te brengen. Kerstmis is een tijd van warmte, gezelligheid en gemoedelijkheid en wat is er nou gezelliger dan Engeland binnenvallen, dorpen te plunderen en mensen te vermoorden? Precies, helemaal niets.

onbekend

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?