The Outlast Trials

  • Ontwikkelaar Red Barrels
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score -

All I want for Christmas: Eilish met The Outlast Trials

Pff ik moet eerlijk zeggen dat ik alles behalve in de kerststemming ben. Maar goed, cadeautjes doen het altijd goed natuurlijk. Dat is waarschijnlijk ook wel de enige kersttraditie die we dit jaar echt kunnen uitvoeren, dus ja. Behalve alle Lord of The Rings films kijken, dat ga ik zeker weer doen in de kerstvakantie. Normaal denk ik niet zo na over wat ik wil hebben voor kerst. Ik hou wel van verrassingen, dus ik laat de Kerstman meestal maar z’n gang gaan. Maar stiekem heb ik toch wel een paar wensen natuurlijk. Eén daarvan is toch wel The Outlast Trials.

onbekend

Lekker griezelen met de kerst

Ja, ik weet het, die komt pas na kerst uit. Maar een pre-order is ook goed, hoor! Het lijkt me gewoon een top game om te spelen in de vakantie. Gezellig samen griezelen, dat is toch leuk? Dan kan iedereen mij weer uitlachen als ik schrik van de meest belachelijke dingen, vinden ze altijd wel vermakelijk. Daarnaast vind ik het zelf gewoon heerlijk om te zien hoe mijn vader nog fanatieker kan zijn tijdens het gamen dan mijn broertje en ik, dus dat maakt het voor mij ook weer leuk.

De game speelt zich ook nog eens af in de koude oorlog, wat ik persoonlijk de meest interessante periode in de geschiedenis vind. Experimenten op het gebied van hersenspoelen en mensen onder controle krijgen, zullen ook vast plaats hebben gevonden in deze periode, daar twijfel ik niet aan. Daarbij zijn co-op games tegenwoordig zo zeldzaam dat ik gewoon blij ben dat er weer een keer een goede co-op horror op de planning staat. Ook meteen weer een ideale game om te streamen. Zo houd ik mijn horror imago tenminste omhoog.

onbekend

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?