All I want for Christmas: Patrick Lamers met Octopath Traveler

Geplaatst: 26 december 2018 14:00
Aangepast: 31 maart 2024 17:31

Reizen heeft iets magisch. Vooral reizen tijdens de feestdagen. Weg met de familie en weg met de verplichtte nummertjes. Nee, gewoon even lekker niets aan je hoofd en gaan met die banaan. Helaas hebben we niet allemaal het budget om er zomaar op uit te gaan. Nope, sommigen zijn gebonden aan het thuisfront, maar ook dan zijn er oplossingen. Acht om precies te zijn, want Octopath Traveler neemt je mee op acht verschillende reizen! Daarom zingt Patrick Lamers 'All I Want for Christmas is Octopath Traveler'!

Wereldreiziger

Kerst is niet bepaald aan mij besteed. Veel liever spendeer ik mijn kostbare tijd met een goede game in plaats van verplicht te moeten fonduen met familie die je eens per jaar ziet. Iets waar ik mijn kerstdagen liever mee bezig zou willen houden, is Octopath Traveler. Square Enix en Acquire hebben mij namelijk enorm benieuwd gemaakt naar deze RPG. Het doet mij denken aan lang vervlogen tijden waarin RPG’s voor mij nog iets magisch hadden. Denk aan de oude Final Fantasy-games of bijvoorbeeld Golden Sun. Iets wat ik lange tijd niet in een game heb kunnen vinden. Alles wat ik tot op heden heb gezien van Octopath Traveler riep bij mij dat nostalgische gevoel weer op.

Maar wat graag stap ik in de 2D-wereld en maak ik reizen met ieder van de acht hoofdrolspelers door de weelderige wereld van Orsterra. Het samen zien komen van de acht verschillende verhalen lijkt mij zeer mooi. Ook ben ik zeer benieuwd naar het battlesysteem van Octopath Traveler. Eigenlijk is er tot nu toe niets aan de game dat mij tegenstaat, maar helaas heb ik deze game nog niet in mijn bezit. Ik hoop dat de Kerstman mij dit jaar gunstig gezind is en dat er rond de kerstdagen een klein, rechthoekig pakketje onder mijn verplicht opgezette kerstboom ligt. Dan neem ik het fonduen met de familie dit jaar op de koop toe. Beloofd.

Octopath Traveler2

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Octopath Traveler

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

13 juli 2018

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord