Octopath Traveler

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 13 juli 2018
  • Platformen Pc , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , JRPG
  • Gameliner score

All I want for Christmas: Patrick Lamers met Octopath Traveler

Reizen heeft iets magisch. Vooral reizen tijdens de feestdagen. Weg met de familie en weg met de verplichtte nummertjes. Nee, gewoon even lekker niets aan je hoofd en gaan met die banaan. Helaas hebben we niet allemaal het budget om er zomaar op uit te gaan. Nope, sommigen zijn gebonden aan het thuisfront, maar ook dan zijn er oplossingen. Acht om precies te zijn, want Octopath Traveler neemt je mee op acht verschillende reizen! Daarom zingt Patrick Lamers 'All I Want for Christmas is Octopath Traveler'!

Wereldreiziger

Kerst is niet bepaald aan mij besteed. Veel liever spendeer ik mijn kostbare tijd met een goede game in plaats van verplicht te moeten fonduen met familie die je eens per jaar ziet. Iets waar ik mijn kerstdagen liever mee bezig zou willen houden, is Octopath Traveler. Square Enix en Acquire hebben mij namelijk enorm benieuwd gemaakt naar deze RPG. Het doet mij denken aan lang vervlogen tijden waarin RPG’s voor mij nog iets magisch hadden. Denk aan de oude Final Fantasy-games of bijvoorbeeld Golden Sun. Iets wat ik lange tijd niet in een game heb kunnen vinden. Alles wat ik tot op heden heb gezien van Octopath Traveler riep bij mij dat nostalgische gevoel weer op.

Maar wat graag stap ik in de 2D-wereld en maak ik reizen met ieder van de acht hoofdrolspelers door de weelderige wereld van Orsterra. Het samen zien komen van de acht verschillende verhalen lijkt mij zeer mooi. Ook ben ik zeer benieuwd naar het battlesysteem van Octopath Traveler. Eigenlijk is er tot nu toe niets aan de game dat mij tegenstaat, maar helaas heb ik deze game nog niet in mijn bezit. Ik hoop dat de Kerstman mij dit jaar gunstig gezind is en dat er rond de kerstdagen een klein, rechthoekig pakketje onder mijn verplicht opgezette kerstboom ligt. Dan neem ik het fonduen met de familie dit jaar op de koop toe. Beloofd.

onbekend

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?