Octopath Traveler bevestigd voor pc

Geplaatst:
Aangepast: 12 april 2019 11:24

Het gerucht dat Octopath Traveler naar pc komt is nu bevestigd. Square Enix heeft de komst van de pc-versie van de game bevestigd in een blogbericht.

Afgelopen maandag leerden we al dat de bekende JRPG voor de Nintendo Switch hoogstwaarschijnlijk een release op pc kreeg. De game kreeg namelijk voor de pc een beoordeling op het Koreaanse Ratings Board. Ontwikkelaar Square Enix heeft de komst van de pc-versie van de game nu zelf bevestigd via een blogbericht. Hierin kondigden zij aan dat de pc-versie van Octopath Traveler in juni gaat verschijnen. Het betreffende blogbericht is inmiddels al van de site verwijderd, maar gamesite Gematsu heeft het blogbericht op hun eigen site overgenomen. Hier zien we dat de game in juni op pc verschijnt en dat de pc-versie geen extra features bevat.

Octopath Traveler is momenteel te spelen op Nintendo Switch. Vanaf 7 juni is de game ook te spelen op pc.

Bron: Gematsu
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Octopath Traveler

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

13 juli 2018

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord