Octopath Traveler

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 13 juli 2018
  • Platformen Pc , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , JRPG
  • Gameliner score

Octopath Traveler bevestigd voor pc

Het gerucht dat Octopath Traveler naar pc komt is nu bevestigd. Square Enix heeft de komst van de pc-versie van de game bevestigd in een blogbericht.

Afgelopen maandag leerden we al dat de bekende JRPG voor de Nintendo Switch hoogstwaarschijnlijk een release op pc kreeg. De game kreeg namelijk voor de pc een beoordeling op het Koreaanse Ratings Board. Ontwikkelaar Square Enix heeft de komst van de pc-versie van de game nu zelf bevestigd via een blogbericht. Hierin kondigden zij aan dat de pc-versie van Octopath Traveler in juni gaat verschijnen. Het betreffende blogbericht is inmiddels al van de site verwijderd, maar gamesite Gematsu heeft het blogbericht op hun eigen site overgenomen. Hier zien we dat de game in juni op pc verschijnt en dat de pc-versie geen extra features bevat.

onbekend

Octopath Traveler is momenteel te spelen op Nintendo Switch. Vanaf 7 juni is de game ook te spelen op pc.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?