All I want for Christmas: Timo met Star Wars Jedi: Fallen Order

Geplaatst: 22 december 2019 12:00
-

Kerstmuziek is ieder jaar weer hetzelfde. Mariah Carey, Wham!, Band Aid; we kennen ze allemaal wel. Liedjes die wij gamers ondertussen ook kennen zijn The Imperial March, of Cantina Song en - misschien wel de mooiste - Duel of the Fates van The Phantom Menace (heeft die film toch nog wat goed gebracht) naast de Podracing-scene. Timo gaat daarom in de kerststemming deze kerst. Want naast The Mandalorian en Star Wars: The Rise of Skywalker, hebben we dit jaar ein-de-lijk weer eens een goede singleplayer Star Wars-game mogen verwelkomen. Helaas heeft Timo Star Wars Jedi: Fallen Order niet mogen verwelkomen in huize De Hoop. Dus je raadt het al: Timo zingt op de muziek van Cantina Beats “All I want for Christmas is Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order

Als er ergens een gebrek aan was geweest de afgelopen tijd, waren het goede singleplayer Star Wars-games. De laatste die ik als nieuwe game heb gespeeld is Force Unleashed. Briljant, maar veel te kort en uiteindelijk te simpel. Toen het nieuws kwam dat Star Wars Jedi: Fallen Order uitkwam, was ik behoorlijk benieuwd. Bovendien omdat EA erachter zat en met Star Wars: Battlefront 2 nogal een flater sloeg. Toen bleek Respawn Entertainment erachter te zitten met achter het stuur de regisseur van een andere vette game, namelijk God of War. Interessant, ziet dit eruit, zoals die kleine groene vriend zou zeggen.

Afijn, deze game heb ik helaas nog niet gespeeld. Ik heb mij alleen maar verlekkerd aan onze review van Star Wars Jedi: Fallen Order, wat vette tech-video’s en een aantal keer in de Xbox-store. Deze game gaat er echt wel komen, want er zijn maar weinig thema’s als die van Star Wars die zich zo ontzettend goed lenen voor een game. Mijn backlog wordt er niet kleiner op. Maar ja, first world problems zullen we maar zeggen. Ik zet ondertussen maar weer Duel of the Fates op.

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Jedi: Fallen Order

Ontwikkelaar:

Respawn Entertainment

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

15 november 2019

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord