Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Star Wars Jedi: Fallen Order

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

All I want for Christmas: Timo met Star Wars Jedi: Fallen Order

Kerstmuziek is ieder jaar weer hetzelfde. Mariah Carey, Wham!, Band Aid; we kennen ze allemaal wel. Liedjes die wij gamers ondertussen ook kennen zijn The Imperial March, of Cantina Song en - misschien wel de mooiste - Duel of the Fates van The Phantom Menace (heeft die film toch nog wat goed gebracht) naast de Podracing-scene. Timo gaat daarom in de kerststemming deze kerst. Want naast The Mandalorian en Star Wars: The Rise of Skywalker, hebben we dit jaar ein-de-lijk weer eens een goede singleplayer Star Wars-game mogen verwelkomen. Helaas heeft Timo Star Wars Jedi: Fallen Order niet mogen verwelkomen in huize De Hoop. Dus je raadt het al: Timo zingt op de muziek van Cantina Beats “All I want for Christmas is Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order

Als er ergens een gebrek aan was geweest de afgelopen tijd, waren het goede singleplayer Star Wars-games. De laatste die ik als nieuwe game heb gespeeld is Force Unleashed. Briljant, maar veel te kort en uiteindelijk te simpel. Toen het nieuws kwam dat Star Wars Jedi: Fallen Order uitkwam, was ik behoorlijk benieuwd. Bovendien omdat EA erachter zat en met Star Wars: Battlefront 2 nogal een flater sloeg. Toen bleek Respawn Entertainment erachter te zitten met achter het stuur de regisseur van een andere vette game, namelijk God of War. Interessant, ziet dit eruit, zoals die kleine groene vriend zou zeggen.

Afijn, deze game heb ik helaas nog niet gespeeld. Ik heb mij alleen maar verlekkerd aan onze review van Star Wars Jedi: Fallen Order, wat vette tech-video’s en een aantal keer in de Xbox-store. Deze game gaat er echt wel komen, want er zijn maar weinig thema’s als die van Star Wars die zich zo ontzettend goed lenen voor een game. Mijn backlog wordt er niet kleiner op. Maar ja, first world problems zullen we maar zeggen. Ik zet ondertussen maar weer Duel of the Fates op.

onbekend

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?