Wolfenstein II: The New Colossus

  • Ontwikkelaar MachineGames
  • Eerste releasedatum 27 oktober 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

All I want for Christmas: Wolfenstein II: The New Colossus

De dagen die naar Kerst leiden zijn altijd razend spannend, zeker voor ons gamers. Mariah Carey zong ooit All I want for Christmas is you, maar wij gamers zingen volmondig All I want for Christmas are games. Zo ook hier op de redactie. Iedere redacteur heeft een andere game gemist, maar welk nummer zingen zij precies? Welk game gerelateerde artikel hopen zij in het diepst van hun hart onder de boom aan te treffen? Geliefden opgelet, want All Rebecca wants for Christmas is Wolfenstein II: The New Colossus!

Wolfentein II: The New Colossus

Dit jaar zijn er zoveel goede games uitgekomen en ik moet er nog ongelooflijk veel spelen. Is het niet jammer dat we tijd moeten verspillen met werken om al dat moois te bètalen? Toch als ik terugkijk zie ik het liefste Wolfenstein II dit jaar nog onder de kerstboom liggen. Timo heeft hem gereviewed, en stiekem ben ik een beetje jaloers. De game stond al een tijdje hoog op mijn ranglijst, maar omdat er eind oktober zo ontiegelijk veel uitkwam, is deze een beetje naar de achtergrond verdwenen.

Nou kan een goede shooter mij altijd wel bekoren, maar dat is eigenlijk niet de reden dat ik Wolfenstein 2 graag wil spelen. Ik vind het heerlijk dat ontwikkelaar MachineGames schijt heeft aan alle normen en niet doet aan fluwelen handschoentjes, maar gewoon met harde werkelijkheid terugkeert in het tweede deel. De game zit vol met hakenkruizen en allerlei andere dingen die je in de tijd van de Nazi's tegenkwam. Nu ben ik daar absoluut geen fan van natuurlijk, maar waar ik wel fan van ben, is een ontwikkelaar die geen blad voor de mond neemt en gewoon lekker doet waar ze zin in hebben. Voor deze game wil ik de 'vrede op Aarde' wel een paar uurtjes uit mijn hoofd zetten.

onbekend

Welk cadeau hoop jij aan te treffen onder de boom? Is het toch Mariah Carey, of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat in de reacties zeker weten wat jij voor Kerst wil hebben, wie weet pikt iemand je wens op!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?