Alles wat je moet weten over: Princess Peach: Showtime!

Geplaatst: 6 maart 2024 12:00
Aangepast: 13 maart 2024 09:08

Over een paar weken komt Princess Peach: Showtime! op de Nintendo Switch uit. Dit is het eerste console avontuur voor de prinses van de Mushroom Kingdom. In mijn Princess Peach: Showtime! preview was ik al heel erg te spreken over deze game. In deze Alles wat je moet weten over ga ik alle informatie over deze game voor je op een rij zetten, zodat je volledig voorbereid bent als de game later deze maand verschijnt.

Wat is Princess Peach: Showtime?

Princess Peach: Showtime! is een game waarin je speelt als de prinses van de Mushroom Kingdom. Met de hulp van Stella en verschillende transformaties moet ze een theater redden van een groep, de Zure Tros onder de leiding van Grape, die de nodige chaos aanricht. Een genre is er moeilijk aan te plakken, er zijn verschillende genres in Princess Peach: Showtime! te vinden. Van actielevels met boss fights, tot levels met een focus op minigames of puzzels. Als er een genre opgeplakt moet worden past avonturen, actie, puzzel game het beste bij de Princess Peach-game.

Waar gaat het verhaal van Princess Peach: Showtime! over?

In Princess Peach: Showtime! besluiten Peach en een aantal Toads naar het Sparkeltheater te gaan, nadat ze een pamflet vinden tijdens een wandeling. Kort na aankomst loopt het uitje in het zuur, letterlijk en figuurlijk, als de mysterieuze Grape en haar volgelingen het theater binnenvallen. Iedereen wordt het theater uitgeblazen behalve Princess Peach. Al gauw vindt ze Stella, de beschermer van het theater die haar om hulp vraagt om de Zure Tros te verslaan. Peach zegt natuurlijk ja en betreedt verschillende voorstellingen om ze te bevrijden van de slechte invloeden van Grape en de Zure Tros.

Wie is de slechterik in Princess Peach: Showtime?

In Princess Peach Showtime! neemt de prinses het op tegen Grape en haar volgelingen de Zure Tros. Wat de motivatie precies is voor Grape en de Zure Tros om het Sparkeltheater binnen te vallen is nog niet helemaal duidelijk, maar dat ze de boel goed op stelten zetten in de voorstellingen is een feit.

Princess Peach Showtime Alles wat je moet weten over1

Heeft Princess Peach: Showtime! multiplayer of co-op?

Helaas is het niet mogelijk om Princess Peach: Showtime! samen met iemand anders te spelen. De game is een volledig single player avontuur van de prinses.

Zit Daisy in Princess Peach: Showtime?

Nee, helaas zit Princess Daisy niet in Princess Peach: Showtime! Het avontuur is volledig gefocust op de prinses van de Mushroom Kingdom. Andere populaire personages als Mario, Luigi en Bowser spelen ook geen rol in deze game.

Welke Princess: Peach Showtime! transformaties zijn er?

De volgende transformaties zijn tot nu toe bevestigd voor Princess Peach: Showtime!:

  • Zwaardvechter Peach vecht met haar zwaard tegen de Zure Tros
  • Ninja Peach sluipt langs haar vijanden heen
  • Banketbakker Peach maakt de lekkerste koekjes en taarten
  • Cowgirl Peach kan alles vangen met haar lasso en dingen ermee wegwerpen
  • Detective Peach lost elke mysterie die de Zure Tros veroorzaakt op
  • IJs danseres Peach danst gracieus over het ijs en kan hoog springen
  • Meesterdief Peach weet hoe ze de moeilijkste objecten kan stelen
  • Zeemeermin Peach kan met haar stem iedereen betoveren
  • Machtige Peach laat de Zure Tros boeten voor hun wandaden met haar vechtkunsten

Leer meer in de speciale Princess Peach: Showtime! transformatie trailers over de kostuums van de prinses van de Mushroom Kingdom in het Sparkeltheater. Peach heeft ook een normale vorm, waar ze met Stella’s magische strik vijanden kan aanvallen en acteurs in de toneelstukken kan motiveren om bepaalde acties uit te voeren.

Princess Peach Showtime preview 1Princess Peach Showtime preview 1Princess Peach Showtime preview 1Princess Peach Showtime preview 1Princess Peach Showtime preview 1Princess Peach Showtime preview 1Princess Peach Showtime preview 1Princess Peach Showtime preview 1Princess Peach Showtime preview 1Princess Peach Showtime preview 1

Zijn er special/collectors editions of pre-order bonussen voor Princess Peach: Showtime?

Helaas is er geen Special Edition beschikbaar voor de Princess Peach-game. Wel is het mogelijk om bij Nintendo zelf de game te reserveren met een speciale tas van Princess Peach Showtime! Bij de winkels Game Mania en Nedgame krijg je een exclusieve pin bij het reserveren van de game.

Krijgt Princess Peach: Showtime! speciale Joy-Cons

Ja, er komen speciale, roze Joy-Cons uit voor de aankomende release van Princess Peach: Showtime! De controllers zijn beschikbaar bij Nintendo zelf en verschillende retailers zoals Game Mania, Nedgame en Bol.com.

Wie is de stemacteur van Peach in Showtime?

De stem van de prinses wordt in Princess Peach: Showtime! ingesproken door Samantha Kelley. Dezelfde actrice die de stem van de prinses heeft ingesproken sinds Mario Strikers Charged Football (2007). Ze spreekt ook weer de stemmen van de Toads.

Princess Peach Showtime preview

De ontwikkelaar van Princess Peach: Showtime!

Princess Peach: Showtime! wordt ontwikkeld en uitgegeven door Nintendo.

Op welke platformen gaat Princess Peach: Showtime! verschijnen?

Princess Peach: Showtime! verschijnt exclusief op de Nintendo Switch.

Wanneer komt Princess Peach: Showtime! uit?

Princess Peach Showtime! verschijnt officieel op 22 maart.

Princess Peach Showtime preview1

Dit was Alles wat je moet weten over: Princess Peach: Showtime! Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten, dan delen wij de kennis die we in huis hebben.

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Princess Peach: Showtime!

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

22 maart 2024

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Avatar ZenigameDirect
ZenigameDirect

27 maart 2024 om 12:53

(bijgewerkt)

Leuke review, Jolien! Fijn dat de game in de smaak valt. Deze gaat ook op mijn lijstje van games die ik ooit nog eens wil spelen

Edit: ik zweer dat ik deze reactie bij de review plaatste ????

Avatar Juggy
Juggy

27 maart 2024 om 15:29

@ZenigameDirect je wordt ook een dagje ouder

Avatar Jolienmauritsz
Jolienmauritsz

27 maart 2024 om 17:04

@ZenigameDirect Dankjewel voor het compliment Nils! Geen zorgen ik geloof je volledig dat je de reactie onder de review plaatste ;p

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord