Trailer: Princess Peach: Showtime! toont nieuwe transformaties

Geplaatst:

Er is een nieuwe trailer verschenen voor Princess Peach Showtime! De trailer toont nieuwe transformaties die Peach ondergaat in de game.

Princess Peach Showtime! werd aangekondigd tijdens de Nintendo Direct in juni. In de game speel je als de prinses van het Toadstool koninkrijk en moet je een theater redden van de slechterik Grape en de Sour Bunch. Dit doet ze met de hulp van verschillende transformaties in de game. Eerder werden er al een aantal Princess Peach Showtime!-transformaties getoond en nu zijn er nieuwe transformaties onthuld. Zo speel je als Kunstschaatsster Peach, Meesterdief Peach, Zeemeermin Peach en Actieheld Peach in de game. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Princess Peach: Showtime! verschijnt 22 maart op de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Princess Peach: Showtime!

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

22 maart 2024

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord