Trailer: Princess Peach: Showtime is van alle markten thuis

Geplaatst:
Aangepast: 24 januari 2024 12:42

Mario, Mario, Mario. Altijd is het Mario die we bezien als de aandoenlijke alleskunner, maar Princess Peach heeft ook heel wat in haar mars. Om dat te bewijzen gooit Nintendo er een kakelverse Princess Peach: Showtime! - Transformation Trailer uit.

Een ninja, een cowgirl, een zwaardvechter of een detective, Princess Peach is anno 2024 meer dat die prinses die ergens in een ander kasteel zit en die constant gered moet worden door die koddige loodgieter Mario. En dat is alleen maar goed, daarmee doet Nintendo niet alleen een duit in het zakje van emancipatie, maar levert het ook nog eens verschrikkelijk leuk ogende gameplay op. Kijk zelf maar.

Is dit niet alles wat je van een dedicated Princess Peach-avontuur zou verwachten? Precies! En je hoeft er niet eens zo heel lang meer op te wachten. Princess Peach: Showtime! verschijnt namelijk op 22 maart van dit jaar, exclusief op de Nintendo Switch

Bron: Nintendo
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Princess Peach: Showtime!

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

22 maart 2024

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord