Princess Peach krijgt haar eigen game

Geplaatst:
Aangepast: 21 juni 2023 19:57

Tussen het geweld van alle aankondigingen en releasedatums door kwam Nintendo tijdens de Nintendo Direct met een nieuwe game. Princess Peach krijgt volgend jaar haar eigen avontuur.

In de Super Mario Bros. Movie kwamen we al te weten dat Princess Peach prima haar vrouwtje kan staan. Nintendo zag haar in actie in Illuminations film en werd daardoor blijkbaar geïnspireerd. Vandaag tijdens de Nintendo Direct kondigden zij een nieuwe game aan waarin de prinses een hoofdrol vertolkt. Dit keer wordt zij niet ontvoerd door een of andere uit de kluiten gewassen hagedis, maar is zij zelf de heldin. Tijdens de Nintendo Direct kregen we heel kort wat beelden voorgeschoteld en Nintendo heeft op Twitter wat screenshots gedeeld. Voor verdere details zullen we toch even ons geduld op de proef moeten stellen.

De nieuwe Princess Peach game draagt dus nog geen naam, maar moet in 2024 verschijnen voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Princess Peach: Showtime!

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

22 maart 2024

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord