De 5 populairste skins in League of Legends

Geplaatst: 14 mei 2024 10:00
-

In League of Legends zijn skins er niet alleen voor de show. Je speelt in meer stijl en het geeft een persoonlijke touch aan je game. Ook kunnen ze je gameplan beïnvloeden. Terwijl de game honderden skins kent, springen er enkele uit door hun design, populariteit en culturele impact. Hier duiken we in de crème de la crème van League of Legends-skins, te beginnen bij nummer vijf en opklimmend naar de absolute topfavoriet.

5. High Noon Lucian - De verdoemde gunslinger

Uitgebracht: 30 augustus 2018
Kosten: 1820 Riot Points

Duik in het stoffige, door demonen geteisterde Wilde Westen met "High Noon Lucian", een skin die het verhaal vertelt van een ziel, verkocht in een noodlottige deal met het kwaad. Lucian, ooit een nobele federale maarschalk, is nu een meedogenloze premiejager op een missie van wraak tegen de duivel die hem bedroog. De skin barst van de visuele flair, van vuurgevechten die de schemering doorboren tot een griezelige echo in elke lach. Het is een meesterwerk dat de grens tussen goed en kwaad verkent.

4. Elementalist Lux - Meesteres van de elementen

Uitgebracht: 28 november 2016
Kosten: 3250 Riot Points

"Elementalist Lux" nodigt spelers uit om te transformeren en te heersen met de krachten van tien verschillende elementen. Elke vorm heeft haar eigen unieke visuele stijl en effecten, van sprankelende watervallen tot vurige orkanen. Deze skin is een technisch wonder en biedt spelers een ongekend niveau van personalisatie en interactie in hun game, waardoor ze hun tegenstanders altijd een stap voor zijn.

3. Star Guardian Jinx - Heldin en chaos in één

Uitgebracht: 6 oktober 2016
Kosten: 1820 Riot Points

"Star Guardian Jinx" breekt met haar bekende chaotische persona en stapt in de schoenen van een galactische heldin. Geïnspireerd door de heldere en sprankelende wereld van anime magical girls, tovert deze skin een sterrenstelsel aan kleuren en lichteffecten tevoorschijn, die niet alleen visueel verbluffend zijn, maar ook een dieper verhaal van verlossing en moed vertellen.

2. Dark Cosmic Jhin - De kosmische virtuoos

Uitgebracht: 13 juni 2019
Kosten: 1820 Riot Points

"Dark Cosmic Jhin" brengt de mystieke schoonheid van het universum naar het slagveld. Deze skin verheft Jhin’s artistieke moordpartijen tot een interstellair spektakel, met sterrenstof en nevels die zijn ballet van de dood begeleiden. Elk schot en elke vaardigheid is een toonbeeld van kosmische kunst, waardoor zijn tegenstanders evenzeer toeschouwers als slachtoffers worden.

1. PROJECT: Vayne - De cybernetische schaduwjager

Uitgebracht: 22 november 2017
Kosten: 1820 Riot Points

Aan de top staat "PROJECT: Vayne", waar futurisme en snelheid samenkomen. Deze skin verandert Vayne in een cybernetische jager, uitgerust met een technologisch geavanceerde motorfiets en hightech wapens. Elke aanval en beweging is scherp en snijdend, perfect voor diegenen die de nacht willen domineren met precisie en stijl.

League of Legends telt nu bijna zeventienhonderd skins, elk met zijn eigen unieke flair, én los van de grotere verhaallijnen van de game. Een poosje geleden waren sommige skins verbonden aan verhalen over alternatieve versies van de champions, als onderdeel van een uitgebreider multiversum. Riot Games heeft nog niet zo lang geleden afscheid genomen van het multiverse-idee, waardoor de skins nu niet meer bijdragen aan de kernverhalen van de personages. Desondanks is het nog steeds tof om deze skins te gebruiken en te laten zien in je games, ook al zijn ze niet meer direct verbonden met het achtergrondverhaal van de champions. Van deze vijf skins heb ik er trouwens vier. Jij mag raden welke skin er nog ontbreekt in mijn collectie!

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Ontwikkelaar:

Riot Games

Uitgever:

Riot Games

Release:

29 oktober 2009

-

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord