De Kwestie: 2015 wordt een awesome gamejaar!

In de community update van december hebben jullie kunnen lezen dat we vanaf nu ook een poll op de frontpage hebben.
Deze poll staat gedurende twee weken online, daarna zullen we in een begeleidend artikel de volgende poll inluiden en de resultaten van de afgelopen poll kort met jullie doornemen. De stelling van deze keer is:

2015 wordt een awesome gamejaar!

Je kunt ook, door te reageren, elke keer kans maken op een toffe prijs. Deze keer maak je kans op een Wolfenstein: The New Order-t-shirt.

onbekend

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?