Kingdom Hearts III

 • Ontwikkelaar Square Enix
 • Eerste releasedatum 29 januari 2019
 • Platformen PlayStation 4 , Xbox One
 • Genre Actie , RPG
 • Gameliner score

De Kwestie: Disney in Kingdom Hearts

De redactie mag maar wat graag een mening verkondigen, maar jouw mening doet er natuurlijk net zo goed toe! Daarom is er in Kwestie de ruimte om jouw oordeel te vellen middels een poll. Elke Kwestie is voorzien van een actueel thema en met een schuin oog naar het eind van deze week, is het dit keer Kingdom Hearts geworden. Daarnaast kijken we natuurlijk ook even terug naar de vorige Kwestie en waar het toe heeft geresulteerd.

Het is door het geweld van alle feestdagen al even geleden, maar de vorige Kwestie was in november. Darksiders kwam die week uit en de vraag was dan ook welk van de vier ruiters jouw favoriet is. Het viel enigszins te verwachten, maar Strife kwam daar als minst favoriete uit de bus. In tegenstelling tot de andere drie ruiters, heeft Strife echter nog geen hoofdrol in een Darksiders-game. Hierdoor had hij natuurlijk wel een klein beetje een achterstand. War en Fury maakten er een nek-aan-nek race van om de tweede plek, maar de laatstgenoemde bleek toch aan het langste eind te trekken. Figuurlijk dan. Veruit het meest geliefd bleek War, die meer dan de helft van de stemmen voor zich wist te winnen.

onbekend

Over een aantal dagen is het aan het langverwachte Kingdom Hearts III om te schijnen. Vele trailers vlogen ons al om de oren. Frozen, Winnie de Poeh en Pirates of the Carribean passeerden stuk voor stuk de revue. Er zijn in de loop der jaren al veel Kingdom Hearts-games verschenen, maar nog niet genoeg om alle Disney films aan te doen.

POLL (Welke Disney-film zou jij graag terug zien in een Kingdom Hearts-game? )

Welke Disney-film zou jij graag terug zien in een Kingdom Hearts-game?

Welke Disney-film zou jij graag terug zien in een Kingdom Hearts-game?

 • A Bug's Life
  13%
 • Brave
  10%
 • Cars
  8%
 • Finding Nemo
  15%
 • Inside Out
  23%
 • The Good Dinosaur
  2%
 • The Princess and the frog
  4%
 • Wall-E
  25%
Tussenstand na 52 stemmen
GA NU STEMMEN

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?