Fallout 4

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 10 november 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

De Kwestie: Kijk jij al uit naar Fallout 4?

Jullie hebben allemaal lekker gereageerd op de vorige poll, waarvoor dank. We vroegen jullie of je van plan bent om The Witcher 3: Wild Hunt aan te schaffen voor de pc, PlayStation 4, Xbox One of gewoon helemaal niet. De pc stak er bovenuit met 39% van de stemmen, met op de tweede plaats de PlayStation 4 met 36% van jullie reacties. 18% van jullie is niet van plan om de game in huis te halen en maar een kleine hoeveelheid bezoekers, namelijk 7%, heeft de game voor de Xbox One aangeschaft.

De Witcher 3: Wild Hunt-puzzel van 1500 stukjes is gewonnen door BeeBee, gefeliciteerd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De E3 staat voor de deur en dat betekent dat er een shitload aan games zullen worden aangekondigd. Eén game die er bij ons uitspringt is Fallout 4. Wij zijn dan ook erg benieuwd of jullie een beetje uitkijken naar deze post-apocalyptisch RPG-shooter. De nieuwe vraag luidt dan ook:

Kijk jij al uit naar Fallout 4?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?