De Kwestie: Kijk jij al uit naar Fallout 4?

Geplaatst: 3 juni 2015 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Jullie hebben allemaal lekker gereageerd op de vorige poll, waarvoor dank. We vroegen jullie of je van plan bent om The Witcher 3: Wild Hunt aan te schaffen voor de pc, PlayStation 4, Xbox One of gewoon helemaal niet. De pc stak er bovenuit met 39% van de stemmen, met op de tweede plaats de PlayStation 4 met 36% van jullie reacties. 18% van jullie is niet van plan om de game in huis te halen en maar een kleine hoeveelheid bezoekers, namelijk 7%, heeft de game voor de Xbox One aangeschaft.

De Witcher 3: Wild Hunt-puzzel van 1500 stukjes is gewonnen door BeeBee, gefeliciteerd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De E3 staat voor de deur en dat betekent dat er een shitload aan games zullen worden aangekondigd. Eén game die er bij ons uitspringt is Fallout 4. Wij zijn dan ook erg benieuwd of jullie een beetje uitkijken naar deze post-apocalyptisch RPG-shooter. De nieuwe vraag luidt dan ook:

Kijk jij al uit naar Fallout 4?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 4

Series

Fallout

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

10 november 2015

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer