De Kwestie: PES 2016 of FIFA 16: wie gaat kontschoppen?

Geplaatst: 11 september 2015 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

In de vorige poll vroegen wij aan jullie wat jullie vonden van de multiplayerbèta van Call of Duty: Black Ops 3. De meesten van jullie (42%) hebben zich uitstekend weten te vermaken met de multiplayerbèta en vonden de multiplayer super. Een kleiner deel (34%) van jullie vond de bèta enorm tegenvallen en 24% van jullie moest de bèta nog spelen.

De komende weken spelen we de battle of the footies. Aan de ene kant hebben we FIFA 16, die nog steeds de grootste fanbase heeft. Aan de andere kant van de lijn staat Pro Evolution Soccer 2016. Wij waren het er al over uit wie dit jaar aan de winnende kant is, maar nu zijn wij benieuwd wie volgens jullie de winnaar gaat zijn. De vraag luidt dan ook:

Welke footie gaat dit jaar kontschoppen?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 16

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Mobile

Releasedatum

24 september 2015

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer