FIFA 16

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 24 september 2015
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile
  • Genre Sport
  • Gameliner score

De Kwestie: PES 2016 of FIFA 16: wie gaat kontschoppen?

In de vorige poll vroegen wij aan jullie wat jullie vonden van de multiplayerbèta van Call of Duty: Black Ops 3. De meesten van jullie (42%) hebben zich uitstekend weten te vermaken met de multiplayerbèta en vonden de multiplayer super. Een kleiner deel (34%) van jullie vond de bèta enorm tegenvallen en 24% van jullie moest de bèta nog spelen.

De komende weken spelen we de battle of the footies. Aan de ene kant hebben we FIFA 16, die nog steeds de grootste fanbase heeft. Aan de andere kant van de lijn staat Pro Evolution Soccer 2016. Wij waren het er al over uit wie dit jaar aan de winnende kant is, maar nu zijn wij benieuwd wie volgens jullie de winnaar gaat zijn. De vraag luidt dan ook:

Welke footie gaat dit jaar kontschoppen?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?