Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 11 november 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

De Kwestie: Wut up met Skyrim-DLC Dawnguard?

Een nieuwe week betekent een nieuwe poll. Of ja, correctie, om de twee weken betekent een nieuwe poll. We zitten nu dik in de zomervakantie en de krachten zijn weer opgeladen door al het relaxen en feesten. De stress was even weg en ook Gameliner stond even op een laag pitje. Uiteraard had je nog wekelijks je nieuws en artikelen, maar het gameseizoen was voorbij en ook GamelinerTV was eventjes van de radar. Echter komen we steeds dichterbij het punt waarop alles weer in één klap aangaat: de gamescom. Eén van de interessante beursen ter wereld als het aankomt op nieuwtjes en geruchten. Maar voordat het zover is hebben we weer een nieuwe stelling!

onbekend

In de vorige poll was de gamescom (hoe toepasselijk) zelf naar voren gekomen. Wat vinden wij, de gamers, daar nou van? De helft, en daarmee het grootste deel van de stemmers, vindt dat het dit jaar minstens quitte speelt met vorig jaar. Niet kleiner en dus ook niet groter. De andere stemmen zijn verdeeld over de drie overige opties, met als uitschieter de stelling 'de nadruk ligt te veel op de verkopen, niet op de games zelf'. Die kreeg 25% van de stemmen.

onbekend

Maar genoeg gamescom, want er is nog anders nieuws. Zo is de eerste DLC voor The Elder Scrolls V: Skyrim laatst uitgekomen voor de Xbox 360 en voor pc. De DLC gaat door het leven als 'Dawnguard' en wordt goed ontvangen. Variatie, actie en een slik verhaal. Het enige probleem: hij is er nog niet voor de PlayStation 3. Er is zelfs nog helemaal niets bekend over het andere platform. Ja, dat het eraan komt. Maar that's it. Geen release, geen prijs of status van de ontwikkeling. Tijd voor onze mening dus.

Laat even weten voor welke optie je hebt gekozen en waarom. Zoek daarna je kompanen op. Misschien krijg je anderen wel mee in je mening!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?