Details van nieuwe Call of Duty van Treyarch gelekt

Geplaatst: 8 juli 2022 14:05

De fans van de gamereeks Call of Duty kunnen zich gaan opmaken voor Call of Duty: Modern Warfare 2, waarvan recentelijk beelden van de gameplay zijn uitgebracht. Er zijn nog wel flink wat geruchten rondom de Call of Duty die daarna wordt gereleased. Sterker nog, de eerste details zijn zelfs al gelekt. De informatie is betrouwbaar, aangezien het uit de datamine komt van Call of Duty: Warzone Mobile. Het is volstrekt onduidelijk waarom deze informatie op deze manier was terug te vinden.

In de gelekte beelden zijn bepaalde straaljagers te zien, namelijk de Lockheed F-117 Nighthawk. De desbetreffende straaljager werd in 1981 voor het eerst gebruikt en verdween vervolgens 27 jaar later weer. De Lockheed F-117 Nighthawk werd voornamelijk gebruikt gedurende de Golfoorlog in 1991. Het lijkt er dus sterk op dat de nieuwe game zijn pijlen zal gaan richten op de Golfoorlog.

Call of Duty Modern Warfare 2 open beta

Daar blijft het overigens niet bij, want er zou ook bewijs in de code zijn gevonden wat betreft de speellocatie. De speler zal het gevecht moeten aangaan in de Somalische stad Mogadishu. Het gevecht vond in 1993 plaats en is wederom een verwijzing naar het Midden-Oosten.

De makers van Call of Duty laten zich inspireren door gevechten die in het verleden hebben plaatsgevonden. De gamer reist dan ook vaak terug in de tijd en dat zal waarschijnlijk ook het geval zijn in Call of Duty: Black Ops 6. Ditmaal zal het gevecht gaan plaatsvinden in het Midden-Oosten en Afrika. Andere games speelde zich bijvoorbeeld af tijdens de Koude Oorlog en de Tweede Wereldoorlog, zoals ook de recentelijke uitgebrachte Call of Duty: Vanguard. De gamereeks is ongekend populair, zo werden er zelfs online gokkasten gebaseerd op het schietspel.

Bron: Reddit
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

7 november 2003

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-