Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gameplay: Eerste gameplay Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Dat Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) eraan zat te komen, dat weten we nu wel. Het was echter even wachten op de eerste COD: Modern Warfare 2 gameplaybeelden, maar geduld is een schone zaak.

Ons Geoff pakt primeur na primeur. Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) komt namelijk uitvoerig voorbij gedurende Summer Game Fest van 9 juni. Een beetje gameplay had ik wel zien aankomen. We krijgen echter meer te zien dan gedacht, de demo die gespeeld wordt bestaat namelijk uit zeven minuten aan snoeiharde gameplay. In de gameplaybeelden van Call of Duty: Modern Warfare 2 zien we hoe de verbeterde engine de vracht laat schuiven op het ritme van de deining. Cover is dus niet langer een statisch object, maar schuift alle kanten op. Helaas zien we geen bekende koppen zoals Ghost en Price, maar dat mag de pret zeker niet drukken.

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) is momenteel in ontwikkeling bij Activions Infinity Ward. COD: Modern Warfare 2 moet verschijnen op 28 oktober 2022 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc. Lees verder voor meer informatie over de aankondiging van Call of Duty: Modern Warfare 2 en Call of Duty Warzone 2.0!

BRON Summer Game Fest

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?