Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2 aangekondigd

Geplaatst: 12 februari 2022 14:15
Aangepast: 29 april 2022 18:11
-

Nadat de geruchten al een tijdje rondgingen is Call of Duty: Modern Warfare 2 nu officieel aangekondigd. En dat is niet het enige waar aan gewerkt wordt, want ook Warzone 2 is een feit.

In de nieuwe Community Update van Call of Duty zijn de plannen voor 2022 bekendgemaakt. Hierin is te lezen dat Infinity Ward werkt aan een vervolg op Call of Duty: Modern Warfare dat uitkwam in 2019. Tegelijkertijd wordt er gewerkt aan Warzone 2 en wordt er voor beide games een compleet nieuwe engine gebruikt. Omdat spelers veel feedback hebben gegeven op de laatste ontwikkeling rondom Warzone wordt dit meegenomen in het nieuwe deel en belooft het een nieuwe Battle Royale ervaring. Verder is er nog weinig naar buiten gebracht over Call of Duty: Modern Warfare 2.

Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2 hebben nog geen officiële releasedatum, maar verschijnen wel tegelijkertijd.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Ontwikkelaar:

Infinity Ward

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

28 oktober 2022

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord