Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2 aangekondigd

Nadat de geruchten al een tijdje rondgingen is Call of Duty: Modern Warfare 2 nu officieel aangekondigd. En dat is niet het enige waar aan gewerkt wordt, want ook Warzone 2 is een feit.

In de nieuwe Community Update van Call of Duty zijn de plannen voor 2022 bekendgemaakt. Hierin is te lezen dat Infinity Ward werkt aan een vervolg op Call of Duty: Modern Warfare dat uitkwam in 2019. Tegelijkertijd wordt er gewerkt aan Warzone 2 en wordt er voor beide games een compleet nieuwe engine gebruikt. Omdat spelers veel feedback hebben gegeven op de laatste ontwikkeling rondom Warzone wordt dit meegenomen in het nieuwe deel en belooft het een nieuwe Battle Royale ervaring. Verder is er nog weinig naar buiten gebracht over Call of Duty: Modern Warfare 2.

Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2 hebben nog geen officiële releasedatum, maar verschijnen wel tegelijkertijd.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?