Deze week: Age of Empires II en Dr Kawashima's Devilish Brain Training'

Deze week is het wederom een rustig weekje. Stilte voor de storm? Het had de periode moeten worden van Grand Theft Auto V, maar deze is inmiddels verschoven naar september. Wel zijn we afgelopen week verrast met de officiële onthulling van het packshot.

Releases van deze week

We kunnen deze week met de HD-editie van Age of Empires II aan de slag voor de pc. De game wordt uitgegeven door Microsoft en stond jarenlang aan kop. Daarnaast kunnen we aan de slag met Dr Kawashima's Devilish Brain Training voor de Nintendo 3DS. Deze game heeft niet veel uitleg nodig. Het betreft een puzzel-game voor de handheld van Nintendo.

Artikelen van deze week

Het reviewexemplaar van LEGO City Undercover kwam iets te laat op de redactie binnen. Justin is er mee aan de slag gegaan. Hebben jullie trouwens de review van Toki Tori 2 al gelezen?

onbekend

Nathan gaat aan de slag met Army of Two: The Devil's Cartel voor de Xbox 360. Deze week kun je op onze website terecht voor de preview van Dead Island: Riptide van Yordi en de preview van Metro: Last Light van Koen. Natuurlijk kun je voor de vaste kost ook weer op onze website terecht.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?