Check hier alle The Triple-i Initiative content

Deze week: Assassin's Creed: Origins, Super Mario Odyssey, en Thor: Ragnarok

Geplaatst: 23 oktober 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De maandag is weer aangebroken en dat betekent natuurlijk dat we een nieuwe lading aan games- en filmreleases kunnen verwachten. In deze laatste week van oktober komen er een aantal mooie titels. De games Assassin's Creed: Origins en Super Mario Odyssey verschijnen eind deze week en voor de Marvel fanaten verschijnt de film Thor: Ragnarok in de bioscoop.

Assassin's Creed: Origins - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Na een jaartje te hebben gewacht, komt Ubisoft dit jaar weer met een grootse Assassin's Creed-game. Dit keer reizen we af naar het oude Egypte, waarin we naast een gloednieuw Assassin's Creed-avontuur, de kans krijgen om piramides te beklimmen en verborgen tombes te ontdekken. In de game kruipen we in de huid van Bayek, die behoort tot de Medjay, een beschermer van het volk. Vanaf aanstaande vrijdag kunnen we genieten van dit Egyptisch sfeertje in Assassin's Creed: Origins.

Super Mario Odyssey - Nintendo Switch

De in rood geklede loodgieter is weer terug en verschijnt samen met een levend petje genaamd Cappy op de Nintendo Switch. Mario maakt samen met Cappy een hele wereldreis om zoals gewoonlijk prinses Peach te bevrijden uit de klauwen van Bowser. Deze bevrijdingstocht is te beleven in de 3D-game Super Mario Odyssey, welke vanaf 27 oktober te verkrijgen is voor de Nintendo Switch

Thor: Ragnarok - film

Fans van Marvel gaan dit weekend vast en zeker naar de bioscoop voor Thor: Ragnarok. De broers Thor en Loki zijn namelijk vanaf aanstaande donderdag te zien in alweer de derde film met Thor in de hoofdrol. Ditmaal vormt echter de brute Hela een bedreiging voor de superheld. Wanneer Thor's magische hamer wordt vernietigd, lijkt hij geen kans te maken. Sonia heeft de film al gezien, benieuwd hoe Sonia over de film denkt? Lees dan hier haar review.

Naast de bovenstaande titels komen ook de volgende games en films deze week uit:
Knight Terrors - vanaf 24 oktober voor de Nintendo Switch
Hidden Agenda - vanaf 25 oktober voor de PlayStation 4
Jigsaw - vanaf 26 oktober in de bioscoop
The Mountain Between Us - vanaf 26 oktober in de bioscoop
Wolfenstein II: The New Colossus - vanaf 27 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Mario Odyssey

Series

Super Mario

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

27 oktober 2017

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer