Super Mario Odyssey

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 27 oktober 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Twee nieuwe outfits in Super Mario Odyssey beschikbaar

Goed nieuws voor de fans van Super Mario Odyssey! Mario heeft namelijk besloten te gaan kledingshoppen en er zijn dan ook twee nieuwe outfits toegevoegd aan de game voor de Nintendo Switch.

Nintendo heeft al een reeks outfits toegevoegd aan de game, waardoor je je naar hartenlust kunt uitleven om Mario op jouw manier te kleden. Er zijn nu twee nieuwe outfits bijgekomen, dankzij een update. Beide outfits kun je hieronder aanschouwen.

onbekend

onbekend

Super Mario Odyssey is momenteel exclusief te krijgen voor de Nintendo Switch.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?