Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Super Mario Odyssey

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 27 oktober 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Kerstmis komt dit jaar vroeg naar Super Mario Odyssey

Kerstmis komt dit jaar erg vroeg. Nog voordat het december is, heeft onze Italiaanse vriend twee nieuwe outfits gekregen in Super Mario Odyssey.

Sommige mensen houden ervan en tuigen het liefst zo vroeg mogelijk de kerstboom op. Anderen vinden het maar niets, dat hele Kerstmis gedoe. Bij Nintendo zijn ze er blijkbaar wel fan van, want nog voordat het december is, heeft Mario een nieuwe kerst-outfit gekregen in Super Mario Odyssey. In deze nieuwste gratis update, die nu al beschikbaar is, krijgt Mario een kerstman-outfit compleet met witte wollige baard. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Nintendo er ook een toffe retro-outfit bij gedaan. Deze is gebaseerd op de 8-bit Mario amiibo.

Super Mario Odyssey is beschikbaar voor de Nintendo Switch. De gratis update met nieuwe outfits is nu al beschikbaar wanneer je het verhaal hebt uitgespeeld.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?