Super Mario Odyssey

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 27 oktober 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Super Mario Odyssey in Halloween sfeer

Vandaag heeft Nintendo bekend gemaakt dat Super Mario Odyssey weer nieuw kostuums krijgt. Het thema is, hoe kan het ook anders, Halloween.

In Super Mario Odyssey kan de speler verschillende kostuums aantrekken voor Mario. Nintendo blijft deze game hiermee volgooien, want ook voor Halloween doet Nintendo dus een duit in het spreekwoordelijke zakje. Het kostuum is beschikbaar als je de game hebt uitgespeeld. Tevens komen er nieuwe filters voor de foto-modus, namelijk manga, tegel en kaleidoscope. Check de tweets van Nintendo hieronder.

Persoonlijk zou ik iets in de vorm van een uitbreiding willen zien, maar toch is het netjes van Nintendo dat de game zo ondersteunt wordt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?