Super Mario Odyssey

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 27 oktober 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Nieuwe update Super Mario Odyssey voegt Ballonnenjacht toe

Nintendo heeft een nieuwe update voor Super Mario Odyssey uitgebracht en deze voegt onder andere de Ballonnenjacht-modus toe. Verder zijn er twee nieuwe filters voor de Fotomodus, en drie nieuwe outfits, die na het uitspelen van de game te vinden zijn in de winkel. Het gaat om het Sunshine-outfit, de muzikanten-outfit en het ridderharnas.

In de gloednieuwe Ballonnenjacht-modus dagen spelers elkaar uit. Je kunt kiezen om een ballon te verstoppen, die vervolgens door spelers wereldwijd gezocht kan worden, of zelf op zoek gaan naar een verstopte ballon. Door veel ballonnen te vinden zal je stijgen in het klassement.

onbekend

Super Mario Odyssey is verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?