Deze week: BioShock Infinite en LEGO City Undercover en Luigi's Mansion 2

We zijn in de dertiende week van dit jaar aangekomen. Dit is de week waarin we de eerste gameplaybeelden te zien krijgen van Battlefield 4 en waarschijnlijk een hoop informatie te horen zullen krijgen. Mocht de game inderdaad voor next-gen consoles verschijnen, dan zullen we nog geen releasedatum te horen krijgen. Daarnaast hebben we deze week een drukke week qua grote releases.

Releases van deze week

De eerste grote releases van deze week is misschien wel, naast Grand Theft Auto V, de game van het jaar. Het gaat om BioShock Infinite. BioShock Infinite is het derde deel uit de serie. De vorige delen speelden zich onder water af, maar dit deel zal zich in de lucht afspelen.

onbekend

Een andere grote titel is er eentje voor de Wii U. Het gaat om LEGO City Undercover. In deze game stap je in de LEGO-schoenen van Chase McCain, een undercover-agent die een einde wil brengen aan de misdaadgolf die LEGO City teistert.

onbekend

Een andere game is een exclusieve game voor de Nintendo 3DS, namelijk Luigi's Mansion 2. Luigi moet verschillende puzzels zien op te lossen en de spoken die de landhuizen belagen aanpakken. Ik ben er zelf al een paar dagen mee aan de gang en kan alvast verklappen dat het echt een superleuke game is voor de Nintendo 3DS.

onbekend

Verder kunnen we deze week nog met Sly Coopers: Thieves in Time aan de slag voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita. Een andere game is Army of Two: The Devil's Cartel van Electronic Arts waarin je de drugsoorlog in Mexico uitvecht.

Artikelen van deze week

Je kunt deze week terecht voor een review van Luigi's Mansion 2. Daar ben ik voor jullie mee aan de slag gegaan. Daarnaast hebben we ook nog een multiplayer-review tegoed van Gears of War: Judgment van Justin en gaan we uiteraard aan de slag met BioShock Infinite voor jullie. Daarnaast kun je uiteraard voor de vaste kost op onze site terecht.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?