Deze week: Demon's Souls en Call of Duty: Black Ops

We hebben een geweldige week achter de rug. Tijdens de persconferenties van Nintendo, Sony en Microsoft op de E3 in Los Angeles werden enkele nieuwe titels aangekondigd of bevestigd. De games vlogen ons werkelijk om de oren. We konden het bijna niet meer bijhouden.

Ik hoop dat we het een beetje goed hebben gedaan en dat alles naar jullie wens was. Graag horen wij daarom ook jullie complimenten, tips of opmerkingen. Dit kunnen we dan meenemen voor de volgende keer. Ik ben benieuwd. Nog maar amper bijgekomen van het weekend, staat er alweer een nieuwe week voor de deur.

Demon's Souls

Peter zal deze week aftrappen met een review van Demon's Souls van uitgever en ontwikkelaar Namco Bandai. De game is exclusief voor de PlayStation 3. Wat Peter van de game vind, lees je in zijn review.

Platform: PS3
Uitgever: Bandai Namco
Releasedatum: 25 juni 2010

Verman jezelf in het Koninkrijk van Boletaria, een duister land verwoest door de wrede mist wat er hangt. Het spel zit vol met verschrikkelijke demonen in een meedogenloze avontuur. In het spel moet je jezelf alleen maar krachtige en sterker maken door zielen te verzamelen.

Gran Turismo 5

Wat een nieuwsbericht van Gran Turismo 5 had moeten zijn is uitgelopen op een complete preview. Soms heb je zo'n moment. Lees de preview van Gran Turismo 5 hier op Gameliner, sluit jij bij mijn verwachtingen aan?

Platform: PlayStation 3
Uitgever: Sony
Releasedatum: 10 septmeber 2010

Gran Turismo 5 is de nieuwe telg uit de GT-reeks en is een racesimulator dat zich kenmerkt door de perfectie en realisme. De game kent meer dan 1000 auto's van de bekende merken, waarmee je over tal van bekende circuits kunt racen.

Call of Duty: Black Ops

Haakon komt met de preview van de nieuwste telg uit de serie Call of Duty. De game wordt ontwikkeld door Treyarch. De game gaat de naam Call of Duty: Black Ops meekrijgen.

Platform: pc, PlayStation 3, Xbox 360
Uitgever: Activision
Releasedatum: 9 november 2010

Ondanks dat er nog maar weinig van de game bekend is, gaan de geruchten rond dat de game speelt zich af tijdens de koude oorlog en bevat ook de momenten uit die periode, zoals de conflicten in Vietnam en de beroemde bestorming van de Iraanse ambassade uit 1980 in Londen.

Crackdown 2

Yordi is vandaag jarig! Dat wordt dus eerst taart op de maandagochtend! Daarnaast zal Yordi deze week met de preview komen van Crackdown 2, waarin je als superagent de wereld moet zien te redden van de ondergang.

Platform: Xbox 360
Uitgever: Microsoft
Releasedatum: 9 juli 2010

Crackdown 2 is het vervolg op het gelijknamige eerste deel. Je bent in Crackdown 2 net als het eerste deel lid van de politie. Dit korps heet The Agency en moet Pacific City bevrijden van een virus dat de stad op het moment teistert en mensen veranderd in zombies.

LEGO Harry Potter: Jaren 1 - 4

Nick is altijd erg enthousiast over 'deze week', maar ik weet niet of hij nog zo enthousiast is na het lezen van deze 'deze week'. Nick komt maar net boven mijn bureau uit met zijn hoofd. Op een lieve manier vraagt hij aan mij of hij LEGO Harry Potter: Jaren 1 - 4 mag reviewen voor de PlayStation 3, wijzend naar een dikke stapel games op mijn bureau. Ik kijk even naar de rating op het doosje. Ja, Nick, je bent oud genoeg voor deze game. Of Nick nog zo blij is na het spelen van de game kun je deze week in zijn review lezen.

Platform: Nintendo NDS, Nintendo Wii, pc, PlayStation 3, Xbox 360
Uitgever: Warner Bros.
Releasedatum: 25 juni 2010

LEGO Harry Potter: Jaren 1 - 4 is gebaseerd op de eerste vier delen van Harry Potter de tovenaarsleerling. De game is helemaal gebaseerd op de beroemde legoblokjes uit Denemarken.

De week zal worden afgesloten met het bekendmaken de prijsvraagwinnaar. Dus nog een laatste kans om ModNation Racers voor de PlayStation 3 te winnen. We sluiten de week traditioneel en voor het laatst af met een column van Yordi. We gaan even met zomervakantie en zijn op 10 september weer terug met een verse column. Wie deze column gaat doen is nu nog niet bekend.

Ook deze week een nieuwe NL Charts en maandag gewoon weer een nieuwe 'deze week' voor dan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?