Check hier alle Nacon Connect 2024 content

Deze week: Deus Ex: Human Revolution

Geplaatst: 6 mei 2013 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Ik las dit weekend een artikel waarin een jongeman, amper dertien jaar, in eerste instantie zijn moeder probeerde te verkrachten. Dit lukte niet echt, dus heeft hij daarna twintig keer op zijn moeder geschoten met een 22 kaliber. De reden was echter omdat zijn moeder Call of Duty van hem had afgepakt. Die jongen moet goed ziek in zijn hoofd geweest zijn.

Hebben jullie het nieuwsoverzicht van week 18 al gezien? Hierin bespreken we de drie nieuwe trailers van Grand Theft Auto V en de officiële onthulling van Activisions Call of Duty: Ghosts voor de huidige generatie consoles en de next-gen consoles.

Releases van deze week

De eerste game die we deze week kunnen verwachten is Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut Edition voor de Wii U. In deze speciale uitgave zullen enkele features worden toegevoegd voor de Wii U GamePad.

Verder kun je aan de slag met Mario and Donkey Kong: Minis on the Move voor de Nintendo 3DS.

Artikelen van deze week op Gameliner

Deze week kun je op Gameliner terecht voor een review van Dead Island: Riptide voor de pc van Joost. Daarnaast kun je terecht voor alle vaste kost. Zo hebben we weer een kakelverse column, nieuwsoverzicht en een nieuwe top vijf. Deze komt een weekje later dan gepland, ons excuses daarvoor.

We zullen morgen ook de topgebruikers van april bekendmaken.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer