Deze week: Deus Ex: Human Revolution

Ik las dit weekend een artikel waarin een jongeman, amper dertien jaar, in eerste instantie zijn moeder probeerde te verkrachten. Dit lukte niet echt, dus heeft hij daarna twintig keer op zijn moeder geschoten met een 22 kaliber. De reden was echter omdat zijn moeder Call of Duty van hem had afgepakt. Die jongen moet goed ziek in zijn hoofd geweest zijn.

Hebben jullie het nieuwsoverzicht van week 18 al gezien? Hierin bespreken we de drie nieuwe trailers van Grand Theft Auto V en de officiële onthulling van Activisions Call of Duty: Ghosts voor de huidige generatie consoles en de next-gen consoles.

Releases van deze week

De eerste game die we deze week kunnen verwachten is Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut Edition voor de Wii U. In deze speciale uitgave zullen enkele features worden toegevoegd voor de Wii U GamePad.

onbekend

Verder kun je aan de slag met Mario and Donkey Kong: Minis on the Move voor de Nintendo 3DS.

Artikelen van deze week op Gameliner

Deze week kun je op Gameliner terecht voor een review van Dead Island: Riptide voor de pc van Joost. Daarnaast kun je terecht voor alle vaste kost. Zo hebben we weer een kakelverse column, nieuwsoverzicht en een nieuwe top vijf. Deze komt een weekje later dan gepland, ons excuses daarvoor.

We zullen morgen ook de topgebruikers van april bekendmaken.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?