Deze week: Devil May Cry en SiNG PARTY

Geplaatst: 14 januari 2013 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

We hebben een oude rubriek uit de kast gehaald en afgestoft. In de rubriek 'deze week' geven we je een korte vooruitblik op de week. Dit kunnen games zijn die deze week gaan uitkomen, of content die je deze week op Gameliner kunt verwachten. Daarnaast zullen we de komende tijd wat dingen uitproberen om deze rubriek meer inhoud te geven.

We begonnen altijd met het laatste nieuws van afgelopen week, maar in deze nieuwe frisse, rebranded versie van deze week, laten we het achterwege. Dit omdat we al op het belangrijke nieuws terugkijken in ons nieuwsoverzicht, en anders wordt het een beetje dubbelop.

Releases van deze week

Deze week is het een beetje stilte voor de storm laten we maar zeggen. We kunnen deze week los in Capcoms DMC: Devil May Cry voor de PlayStation 3 en de Xbox 360 op 15 januari. De game keert terug naar de roots van de serie met een jongere Dante in de hoofdrol.

Is het afslachten van demonen niets voor jou? Dan is SiNG PARTY voor de Wii U wellicht iets voor jou. De game moet 18 januari exclusief uitkomen voor de nieuwe console van Nintendo en is gewoon een vermakelijke zanggame.

Verder kun je nog aan de slag met Air Conflicts: Pacific Carriers. Deze game verschijnt op 18 januari voor de pc, Xbox 360 en de PlayStation 3.

Artikelen van deze week op Gameliner

Naast de vaste wekelijkse kost, zoals een column, hebben we nog genoeg andere content voor jullie in petto. Zo is Nathan met de game New Kids Nitro Racer, gebaseerd op de tweede bioscoopfilm van de Maaskantjes, aan de slag gegaan. In de game moet je met je groene Manta door de straten van het Brabantse Maaskantje scheuren en in één van de missies zo veel mogelijk schade aanrichten. Deze week kun je ook nog op de site terecht voor de review van DMC: Devil May Cry, Anarchy Reigns, Hidden Secrets DLC voor Assassin's Creed III en GTA Vice City: Vice City 10th Anniversary voor de iPad.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer