Deze week: Enslaved en stilte voor de storm

Geplaatst: 4 oktober 2010 12:00
Aangepast: 1 mei 2022 12:29
-

Er staat ons een rustige week te wachten, dus daarom ook een korte Deze week, waarin we kort vooruitblikken.

Afgelopen zaterdag waren Yordi en Joost op Firstlook aanwezig en hebben we weer eens voor een primeur gezorgd. Joost en Yordi zijn de eerste Europeanen die Duke Nukem Forever hebben gespeeld. Lees de preview van Duke Nukem Forever hier.

Enslaved: Odyssey to the West

Ik kruip in de huid van Monkey in de game Enslaved, lees alles wat ik van deze game vind in de review later deze week. Enslaved speelt zich 150 jaar later af dan nu. De wereld is drastisch veranderd. De overgebleven bevolking is in oorlogen met robots verzeild geraakt.

Platform: PlayStation 3, Xbox 360
Uitgever: Namco Bandai
Releasedatum: 8 oktober 2010

Verder nog...

  • Joost neemt wederom zijn knuppel in de handen, ditmaal om een gevechtsvliegtuig te besturen in de eerste uitbreiding van Wings of Prey. Lees er alles over in de review van Wings of Luftwaffe.
  • Verder zal Yordi deze week de column verzorgen en zoals vertrouwd verzorgt Michelle een overzicht van de nieuwste trailers.

Vergeet overigens niet mee te doen aan onze prijsvraag. Je hebt nog tot aanstaande vrijdag de tijd. Benieuwd wat je kunt winnen? Klik dan hier en doe gewoon mee.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer