Check hier alle Nacon Connect 2024 content

Deze week: F1 2010 en Medal of Honor

Geplaatst: 18 oktober 2010 19:30
Aangepast: 1 mei 2022 12:49

Mijn agenda is geopend, de koffie zit in de mok. Kortom, het is weer tijd voor een nieuwe 'deze week'. In deze rubriek nemen we het programma van deze week kort met je door, en vertellen we wat je allemaal kunt verwachten op de site.

Enslaved: Odyssey to the West

In mijn review heb je kunnen lezen wat ik van de game Enslaved vind. Deze week zal Peter zijn mening geven over het spel. Zal Peter in de buurt komen van mijn mening of heeft hij er toch een hele andere kijk op dan ik? Lees het deze week in zijn review. Enslaved speelt zich 150 jaar later af dan nu. De wereld is drastisch veranderd in een onherkenbare staat getransformeerd. Het enige wat overgebleven is het afnemende bevolking die in oorlogen verzeild zijn geraakt tegen de robots.

Platform: PlayStation 3, Xbox 360
Uitgever: Namco Bandai
Releasedatum: 8 oktober 2010

F1 2010

Klaas en ik zijn aan de slag gegaan met de game F1 2010. Je hebt de mening van Klaas al kunnen lezen in zijn review, of ik mijn mening met hem deel kun je deze week lezen in mijn review. Naast alle officiële circuits (inclusief het nieuwe Korean International Circuit), teams en coureurs belooft Codemasters ook een zeer geavanceerd schademodel, wisselende weersomstandigheden en de mogelijkheid om de gameplay zo accuraat mogelijk te laten lijken op de besturing en aerodynamica van de snelle bolides.

Platform: pc, PlayStation 3, Xbox 360
Uitgever: Codemasters
Releasedatum: 24 september 2010

Medal of Honor

Joost zit met zijn kop in de schoolboeken, aangezien hij tentamens heeft. Laten we hem daar allemaal even veel succes bij wensen. Ondertussen zal hij tijd vrij maken om de Taliban overhoop te knallen in Medal of Honor, een game waar veel shooter-fans de afgelopen tijd naar uitgekeken hebben. Lees deze week zijn review. De nieuwe Medal of Honor zal zich niet meer afspelen in de Tweede Wereldoorlog, want het maakt een stap naar de hedendaagse oorlog. De game draait om de Tier 1 Operator, een elite-eenheid die alleen missie aanneemt van de legertop, en om de game zo realistisch mogelijk te maken heeft de uitgever hulp ingeroepen van echte Tier 1 Operators.

Platform: pc, PlayStation 3, Xbox 360
Uitgever: Electronic Arts
Releasedatum: 15 oktober 2010

Verder nog...

  • Yordi heeft op de gamescom en Firstlook 2010 een groot aantal games gespeeld. Hij zal deze week nog enkele games behandelen, waaronder SOCOM 4, Time Crisis en Killzone 3. Wat hij van deze games vindt zullen jullie in de loop van de week kunnen achterhalen.
  • Binnenkort zal Need for Speed: Hot Pursuit verschijnen. Ik heb de game gespeeld op de gamescom. Klaas geeft nog eens aan waarom het een titel is waar je naar moet uitkijken.
  • We sluiten de week af met een column van Jeremy. Daarnaast weet je aan het einde van de week of je de dvd of blu-ray van Tekken hebt gewonnen. In het gunstigste geval hang je dit weekend dus achter de tv. Wil je nog kans maken op deze film? Klik dan hier en doe mee.

En natuurlijk zijn we maandag gewoon weer terug met een nieuwe 'deze week'.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer