Deze week: Firstlook 2010

Geplaatst: 27 september 2010 12:44
Aangepast: 1 mei 2022 12:22
-

Zoals vanouds op de maandag een nieuwe deze week. In deze week blikken we in de week vooruit.

PES 2011

Ook deze week staat weer een hoop op het programma. De week wordt afgetrapt met de review van de nieuwe Pro Evolution Soccer 11 van Konami. Kan de game het opnemen tegen FIFA 11 van Electronic Arts? Yordi verteld je er alles over. De PES-serie is lang beschouwd als ongekend realisme en de precieze besturing, maar PES 2011 zal de meest geavanceerde deel uit de reeks worden op het gebied van gameplay. Zo zijn de controle opties nieuw leven ingeblazen, en animaties real-life.

Platform: pc, PlayStation 3, Xbox 360
Uitgever: Konami
Releasedatum: 30 september 2010

Guitar Hero: Warriors of Rock

Wij waren afgelopen week uitgenodigd op de launch party van Activision's niewste telg uit de Guitar Hero-serie, Guitar Hero: Warriors of Rock. Lees er alles over in een speciale 'op bezoek bij' van Wouter.
Guitar Hero: Warriors of Rock is het zesde deel uit de Guitar Hero-serie. In tegenstelling tot andere GH-games heeft deze game een verhaal. The Beast en The Demigod of Rock nemen het tegen elkaar op. The Demigod wordt door zijn tegenstander tot steen veranderd en zijn legendarische gitaar wordt verbannen. Jij gaat opzoek naar zijn gitaar, aangezien de gitaar de bron is van zijn krachten.

Platform: Nintendo Wii, PlayStation 3, Xbox 360
Uitgever: Activision
Releasedatum: 24 september 2010

Halo Reach

Michelle trapt deze week een nieuwe rubriek af, genaamd 'Multiplayer' in deze rubriek duiken we dieper in de multiplayer van de game. Deze week is de game Halo Reach aan de beurt. De mensheid is verwikkeld in een hevige oorlog met een buitenaardse ras. Wat zich afspeelt op exotische locaties. Halo: Reach speelt zich voor het eerste deel af, waarin een eenheid van zes het buitenaardse gespuis uit moet roeien.

Platform: Xbox 360
Uitgever: Microsoft
Releasedatum: 14 september 2010

Blue Dragon: Awakened Shadow

Afgelopen week kwam Blue Dragon: Awakened Shadow op de redactie binnen van uitgever en ontwikkelaar Namco Bandai. Deze week kun je in een review lezen wat wij van deze game vinden. In Blue Dragon: Awakened Shadow kun je je eigen hoofdrol personage creëren. Zo kun je je eigen kleding, je eigen geslacht bepalen en ga je samen met je vrienden op pad om de wereld van een hoop gespuis te verlossen.

Platform: Nintendo DS
Uitgever: Namco Bandai
Releasedatum: 24 september 2010

Verder nog...

  • Afgelopen week heeft Joost de bèta van The Ball kunnen spelen van uitgever Iceberg Interactive. De game zou, volgens de uitgever, veel moeten lijken op de game Portal. Komt de game daar ook daadwerkelijk bij in de buurt? Je leest het allemaal in gespeeld van The Ball deze week.
  • De week wordt de column verzorgd door Peter. Wat heeft hem de afgelopen tijd beziggehouden op het gebied van games? Sander is alweer een tijdje bij ons weg, wat we natuurlijk nog steeds jammer vinden. Eén van zijn bedachte rubrieken wordt in eren gehouden door Michelle. De nieuwste trailers van de afgelopen week netjes op een rij.
  • Zoals elke week zal ook aan deze week weer een eind komen. Aan het einde van deze week zullen Yordi en Joost namens Gameliner vertegenwoordigd zijn op Firstlook en zullen onder andere de game 'Duke Nukem'-checken. Lees er volgende week alles over op Gameliner.

Maak deze week en volgende week ook nog kans op één van de vijf prijzen van de game Global Agenda. Deze prijzen worden mogelijk gemaakt door Iceberg Interactive. Klik snel hier om kans te maken op Global Agenda.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer