Deze week: Fable 3, Star Wars: The Force Unleashed 2 en meer

Geplaatst: 1 november 2010 18:16
Aangepast: 1 mei 2022 13:10

Het is vandaag maandag 1 november en dat betekent zoals gewoonlijk een nieuwe Deze Week en een overzicht van de beste games van november in de rubriek Line-up.

Deze week hebben we weer heel wat in petto. Naast het nieuws hebben we weer heel wat reviews. We trappen af met drie games, welke vorige week al waren aangekondigd. We hebben het over de games Legende of Ga'Hoole voor de Nintendo Wii geschreven door Michelle. Dragon Ball Z: Tenkaichi Tag Team voor de PSP door Justin en Super Scribblenauts voor de Nintendo DS door Peter.

Hoewel Nederlanders niet zoveel met Halloween hebben, komt THQ met de game Costume Quest naar Xbox LIVE voor 1200 MS punten, en het PlayStation Network voor nog geen 14,99 euro. Alex vertelt er later vandaag alles over in Onliner.

Fable 3

Fable is naast de Halo-franchise misschien wel de meest gewilde titel op de Xbox 360. Fable 3 kwam vorige week donderdag binnen op de redactie, en is dit weekend meegegaan met Michelle. Wat ze van de game vindt, lees je in haar review. Fable 3 is het laatste deel uit de Fable-reeks van Lionhead Studios, exclusief voor de Xbox 360. Deze reeks wordt door miljoenen gamers gevolgd.

Platform: PC, X360
Uitgever: Microsoft
Releasedatum: 29 oktober 2010

Star Wars: The Force Unleashed 2

Star Wars: The Force Unleashed kreeg voor de PlayStation 3 vier sterren van Wouter. Hij vond de graphics geweldig en ook was hij te spreken over het geluid. Inmiddels is deeltje twee een feit. Wat gaat Wouter dit keer van deze game vinden? Lees het in zijn review deze week. Star Wars: The Force Unleashed 2 is het vervolg op het populaire eerste deel, waarin je aan de slag kon als heuse Jedi ridder.

Platform: NDS, Wii, PC, PS3, X360
Uitgever: LucasArts
Releasedatum: 29 oktober 2010

Vanquish

Peter is naast het puzzelwerk op zijn Nintendo DS aan de slag gegaan met de game Vanquish op de Xbox 360.
Op het eerste gezicht lijkt Vanquish op een kruising tussen Gears of War en Halo. Vooral de third-person gameplay en de vele schuilplekken waar je achter kan staan, doen zeer denken aan Gears of War. Daarnaast ziet de game er met de duidelijke Halo-invloeden zeer futuristisch uit. Ook is er, net als in Halo, één hoofdrolspeler die het superwapen onder de moderne soldaten is.

Platform: PS3, X360
Uitgever: SEGA
Releasedatum: 22 oktober 2010

Verder nog...

Aanstaande vrijdag zal Peter de column verzorgen om zo deze week af te sluiten. We hebben voorgoed afscheid genomen van de rubriek Nieuwste Trailers van de afgelopen week, welke ooit bedacht werd door oud-redacteur Sander. We waren van mening dat we de energie veel beter kunnen steken in het schrijven van nieuws. Niet mee eens? Laat het ons weten op het forum.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer