Deze week: Fire Emblem: Awakening

Geplaatst: 15 april 2013 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Afgelopen weekend ben ik begonnen met LEGO City Undercover: The Chase Begins voor de Nintendo 3DS. Lees binnenkort de preview (en niet lang daarna de review) op Gameliner. We werden afgelopen week weer verrast met een hoop sappige nieuwtjes. Heb je het nieuws gemist? Bekijk dan hier het nieuwsoverzicht om op de hoogte te blijven. Jullie moeten het nieuwsoverzicht van deze week helaas een keertje missen, maar volgende week zijn we weer terug van weggeweest op een nieuwe locatie in dezelfde studio (klinkt spannend, of niet?).

Releases van deze week

Nintendo 3DS-bezitters kunnen deze week met Fire Emblem: Awakening aan de slag. In Fire Emblem: Awakening kun je je eigen personage maken om hiermee een episch role-playing avontuur te beginnen.

Je kunt deze week ook aan de slag met Shin Megami Tensei: Devil Summoner: Soul Hackers. Mocht dat niet helemaal jouw genre zijn, dan kun je ook nog aan de slag met Super Black Bass 3D voor dezelfde handheld - de 3DS. Pc-gamers kunnen aan de slag met Papo & Yo, een avonturengame van uitgever en ontwikkelaar Minority. De game kwam eerder al uit voor de PlayStation 3.

Artikelen van deze week

Deze week weer bomvolle week op Gameliner. Je kunt namelijk bij ons terecht voor de preview van GRID 2 van Codemasters en verder vertelt Bob alle sappige details uit Ubisoft's Assassin's Creed IV: Black Flag. Verder kun je natuurlijk weer bij ons terecht voor alle vaste kost.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer