Deze week: Fire Emblem: Awakening

Afgelopen weekend ben ik begonnen met LEGO City Undercover: The Chase Begins voor de Nintendo 3DS. Lees binnenkort de preview (en niet lang daarna de review) op Gameliner. We werden afgelopen week weer verrast met een hoop sappige nieuwtjes. Heb je het nieuws gemist? Bekijk dan hier het nieuwsoverzicht om op de hoogte te blijven. Jullie moeten het nieuwsoverzicht van deze week helaas een keertje missen, maar volgende week zijn we weer terug van weggeweest op een nieuwe locatie in dezelfde studio (klinkt spannend, of niet?).

Releases van deze week

Nintendo 3DS-bezitters kunnen deze week met Fire Emblem: Awakening aan de slag. In Fire Emblem: Awakening kun je je eigen personage maken om hiermee een episch role-playing avontuur te beginnen.

onbekend

Je kunt deze week ook aan de slag met Shin Megami Tensei: Devil Summoner: Soul Hackers. Mocht dat niet helemaal jouw genre zijn, dan kun je ook nog aan de slag met Super Black Bass 3D voor dezelfde handheld - de 3DS. Pc-gamers kunnen aan de slag met Papo & Yo, een avonturengame van uitgever en ontwikkelaar Minority. De game kwam eerder al uit voor de PlayStation 3.

Artikelen van deze week

Deze week weer bomvolle week op Gameliner. Je kunt namelijk bij ons terecht voor de preview van GRID 2 van Codemasters en verder vertelt Bob alle sappige details uit Ubisoft's Assassin's Creed IV: Black Flag. Verder kun je natuurlijk weer bij ons terecht voor alle vaste kost.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?