Deze week: Fuse, GRID 2 en Diggs Nightcrawler

Geplaatst: 27 mei 2013 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Het was me een weekje wel, zeg. De aankondiging van de Xbox One heeft meer vragen dan antwoorden opgeleverd. Waarschijnlijk zullen we in aanloop naar de E3, die over een paar weken begint, meer duidelijkheid krijgen over het apparaat. In elk geval heeft het mij niet meteen geboeid. Ik vind de kleur- en patroonverschillen vet, maar ik vind hem zo groot.

Releases van deze week

Deze week moet Fuse uitkomen, ontwikkeld door Insomniac Games. Fuse (voorheen Overstrike) is een vier speler co-op spel, met vier verschillende personages. Deze zitten in een zogenaamd Overstrike 9-team, dat de officiële regeltjes niet al te serieus neemt. Het team brengt dan blijkbaar ook veel schade aan op hun missies. Toch zijn ze nodig als de aarde bedreigd wordt.

Een andere game die deze week moet uitkomen is GRID 2. Een game die voor veel raceliefhebbers, waaronder mezelf, een musthave is. GRID 2 is een racegame waarin jij kan racen op een groot aantal bestaande locaties.

Verder moet de tweede Wonderbook-game, Diggs Nightcrawler, uitkomen voor de PlayStation 3. Daarnaast kunnen De Sims-liefhebbers volledig aan hun trekken komen met De Sims 3: Drakenvallei voor de pc.

Artikelen deze week op Gameliner

Metro: Last Light kwam onlangs uit voor de pc, PlayStation 3 en de Xbox 360. Het had weinig gescheeld of de game was in de prullenbak beland, samen met enkele andere games van THQ. Vandaag zal je de review van deze game kunnen lezen. Je kunt deze week ook weer terecht voor een shitload aan hangouts, maar ook voor de wekelijkse kost.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer