Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Deze week: Fuse, GRID 2 en Diggs Nightcrawler

Het was me een weekje wel, zeg. De aankondiging van de Xbox One heeft meer vragen dan antwoorden opgeleverd. Waarschijnlijk zullen we in aanloop naar de E3, die over een paar weken begint, meer duidelijkheid krijgen over het apparaat. In elk geval heeft het mij niet meteen geboeid. Ik vind de kleur- en patroonverschillen vet, maar ik vind hem zo groot.

Releases van deze week

Deze week moet Fuse uitkomen, ontwikkeld door Insomniac Games. Fuse (voorheen Overstrike) is een vier speler co-op spel, met vier verschillende personages. Deze zitten in een zogenaamd Overstrike 9-team, dat de officiële regeltjes niet al te serieus neemt. Het team brengt dan blijkbaar ook veel schade aan op hun missies. Toch zijn ze nodig als de aarde bedreigd wordt.

onbekend

Een andere game die deze week moet uitkomen is GRID 2. Een game die voor veel raceliefhebbers, waaronder mezelf, een musthave is. GRID 2 is een racegame waarin jij kan racen op een groot aantal bestaande locaties.

onbekend

Verder moet de tweede Wonderbook-game, Diggs Nightcrawler, uitkomen voor de PlayStation 3. Daarnaast kunnen De Sims-liefhebbers volledig aan hun trekken komen met De Sims 3: Drakenvallei voor de pc.

Artikelen deze week op Gameliner

Metro: Last Light kwam onlangs uit voor de pc, PlayStation 3 en de Xbox 360. Het had weinig gescheeld of de game was in de prullenbak beland, samen met enkele andere games van THQ. Vandaag zal je de review van deze game kunnen lezen. Je kunt deze week ook weer terecht voor een shitload aan hangouts, maar ook voor de wekelijkse kost.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?