Deze week: Hoe Tem Je Een Draak en Settlers 7

Geplaatst: 29 maart 2010 12:00
Aangepast: 30 april 2022 20:42

Een nieuwe week is net begonnen en dat betekent een nieuwe 'Deze week', net als vorige week een bomvolle week met diverse toptitels. Hieronder een overzicht wat je deze week op Gameliner kunt verwachten.

Calling

Sander is nog maar net klaar met Red Steel 2 en hij begint al aan zijn volgende titel. Hij is deze week bezig geweest met de horror game, Calling van Hudson, waarvan aanstaande woensdag een review zal verschijnen op de site.

Platform: Wii
Uitgever: Hudson

Calling is een horror game. Het gaat over een website, wat bedrog is, of een soort grap. Een groep mensen zeggen dat het een brug is naar iets kwaadaardigs.

Hoe Tem Je Een Draak

Het is puur toeval dat Klaas en Wouter wederom met dezelfde titel bezig zijn. Vorige week heb je Metro 2033 kunnen lezen van hen, nu is het de beurt aan Hoe Tem Je Een Draak. Klaas is aan de slag met de PlayStation 3-versie, welke begin deze zal uitkomen. Wouter zal eind van de week met de Xbox 360-versie van Hoe Tem Je Een Draak komen.

Platform: Nintendo DS, Nintendo Wii, PlayStation 3 en Xbox 360
Uitgever: Activision Blizzard

In deze actievolle en komische game neem je de rol aan van Hiccup, een door draken geobsedeerde Viking-tiener. Hiccup's leven wordt ondersteboven gegooid als hij een echte draak ontmoet die hem de wereld van een totaal ander gezichtspunt laat zien.

GTI Club: Supermini Festa

Michelle is eigenlijk een echte RPG-liefhebber, maar voor één keer maakt een uitzondering en stapt deze week achter het stuur en rijd ze iedereen van de weg.

Platform: Nintendo Wii
Uitgever: Konami

GTI Club: Supermini Festa! bekend van de raceserie uit de arcadehallen. De game brengt je onder andere naar Frankrijk, Italië, Japan en de Verenigde Staten om daar op te nemen tegen andere twaalf plus vier nieuwe bolides, op de Nintendo Wii.

Op verschillende parcours moet je door allerlei binnendoorroutes te nemen, je tegenstanders voorblijven. De arcade-modus laat je racen, zoals vroeger in de in de arcadehallen. De speciale Quest-modus laat spelers over de hele wereld missies uitvoeren, denk bijvoorbeeld aan voetballen met auto's.

Settlers 7: Paths to a Kingdom

Yordi is weer vanouds in beeld en zal deze week de game Settlers 7 checken en jullie hierover vertellen wat zijn beleving is van de game.

Platform: pc
Uitgever: Ubisoft

Met de Settlers 7 duik je weer helemaal in het zo vertrouwde Settlers-universum. Daarnaast worden er een aantal nieuwe, frisse, moderne en innovatieve features toegevoegd, zodat je ook deze keer optimaal kan genieten van de strategische gameplay.

De week wordt afgesloten met een column van Peter maar voordat het zover is krijgen we eerst nog een review van Resonance of Fate voor de PlayStation 3 van hem. Ook weer een nieuwe NL Charts zal de week sluiten.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer