Deze week: Monster Hunter 3 Ultimate en Gears of War: Judgment

Geplaatst: 18 maart 2013 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Saint Row IV komt potverdikkeme ook al niet naar de Wii U. Het lijkt erop dat de console wederom geen third-party support krijgt. Ik kan me daar best wel boos om maken, want deze console verdient meer dan dit. Nintendo, er is dus werk aan de winkel.

Releases van deze week

De eerste grote game van deze week is Monster Hunter 3 Ultimate voor de Wii U. In de game krijg je de taak verschillende monsters een kopje kleiner te maken. De game zal uit meer dan tweehonderd quests bestaan. Je zult jezelf moeten bewapenen met vele verschillende soorten equipment.

De tweede grote release van deze week is natuurlijk Gears of War: Judgment. De game speelt zich vóór de Gears-trilogie af, net na Emergence Day. Samen met Cole, Baird en anderen krijg je de taak om de stad Halvo Bay te beschermen van een nieuwe vijand.

Verder kunnen we deze week nog met Trials Evolution: Gold Edition van Ubisoft aan de slag, deze keer op de pc. Deze week moet ook Need for Speed: Most Wanted uitkomen voor de Wii U en komt Resident Evil 6 eindelijk naar de pc.

Artikelen van deze week

Deze week kun je op onze website terecht voor een review van Gears of War: Judgment van Justin en zal Kees alles vertellen over het derde deel uit de Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm-serie. Deze week weer een hoop vaste kost, zoals het downloadnieuws, een kakelverse column en een nieuw onderwerp voor de top vijf. Genoeg redenen dus om Gameliner komende week goed in de gaten te houden.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer