Deze week: Monster Hunter 3 Ultimate en Gears of War: Judgment

Saint Row IV komt potverdikkeme ook al niet naar de Wii U. Het lijkt erop dat de console wederom geen third-party support krijgt. Ik kan me daar best wel boos om maken, want deze console verdient meer dan dit. Nintendo, er is dus werk aan de winkel.

Releases van deze week

De eerste grote game van deze week is Monster Hunter 3 Ultimate voor de Wii U. In de game krijg je de taak verschillende monsters een kopje kleiner te maken. De game zal uit meer dan tweehonderd quests bestaan. Je zult jezelf moeten bewapenen met vele verschillende soorten equipment.

onbekend

De tweede grote release van deze week is natuurlijk Gears of War: Judgment. De game speelt zich vóór de Gears-trilogie af, net na Emergence Day. Samen met Cole, Baird en anderen krijg je de taak om de stad Halvo Bay te beschermen van een nieuwe vijand.

onbekend

Verder kunnen we deze week nog met Trials Evolution: Gold Edition van Ubisoft aan de slag, deze keer op de pc. Deze week moet ook Need for Speed: Most Wanted uitkomen voor de Wii U en komt Resident Evil 6 eindelijk naar de pc.

Artikelen van deze week

Deze week kun je op onze website terecht voor een review van Gears of War: Judgment van Justin en zal Kees alles vertellen over het derde deel uit de Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm-serie. Deze week weer een hoop vaste kost, zoals het downloadnieuws, een kakelverse column en een nieuw onderwerp voor de top vijf. Genoeg redenen dus om Gameliner komende week goed in de gaten te houden.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?