Deze week: MotoGP 13

Geplaatst: 17 juni 2013 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Dit is de laatste deze week van dit seizoen. We gaan volgende week met vakantie. Maar je kunt ook deze zomer weer op onze website terecht voor het laatste nieuws. We zijn traditiegetrouw op de maandag voor de gamescom terug met een nieuwe editie van deze week en misschien wel een nieuwe website? We werken er nog steeds elke dag aan achter de schermen en de lancering lijkt steeds dichterbij te komen. We hopen deze zomer een laatste slag te kunnen slaan en dan in augustus ergens te lanceren.

Releases van deze week

Eén van de games waarmee we aan de slag kunnen is MotoGP 13. Vroeger waren motorgames altijd, net als andere racegames, heel vet. Maar de MotoGP-serie kan al jaren niet meer echt meekomen met de andere grote jongens in het racegenre. Gaan we dit jaar wel weer een vette motorgame krijgen?

Artikelen van deze week op Gameliner

Je kunt deze week bij ons op de website terecht voor het laatste nieuws. Daarnaast zal Koen je meenemen in de wereld van The Division, de nieuwe game van Ubisoft welke afgelopen E3 werd aangekondigd. Verder een nieuwe column en kun je bij ons terecht voor de review van Remember Me en The Last of Us.

Een hele fijne vakantie alvast en tot in augustus!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer