The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 3 maart 2017
  • Platformen Nintendo Wii U , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Deze week: Nintendo Switch, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, en Horizon Zero Dawn

Deze Week staat in het teken van de release van Nintendo's nieuwe console. Daarom beginnen we Deze Week ook met zowel de console en de grootste launch titel van Nintendo. Afgerond met een titel van eigen bodem die volgens Rudy de must-have PlayStation 4-titel is op dit moment.

Nintendo Switch

De nieuwste console van Nintendo is bijna hier. Een release binnen een paar maanden na de onthulling is uniek in de wereld van gaming. Toch zijn er kanttekeningen bij de Nintendo Switch, zoals de batterij en de opslag. Een echt eindoordeel kunnen we echter pas geven als de console in huis staat. Voor nu heeft de Nintendo Switch in ieder geval genoeg om naar uit te kijken, zoals de volgende release van deze week. De Nintendo Switch komt op 3 maart aanstaande uit.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Ga de strijd aan met Link tegen Calamity Ganon in deze Nintendo Switch en Wii U-titel. Na honderd jaar ontwaak je uit een diepe slaap en laat een mysterieuze stem je ontdekken dat Hyrule totaal naar de haaien is. De game is al in verschillende winkels totaal uitverkocht en dat laat zien hoe enorm populair deze game al is ruimschoots voor zijn release. The Legend of Zelda: Breath of the Wild komt op 3 maart uit op de Nintendo Switch en Nintendo Wii U.

Horizon Zero Dawn

Het is rond het jaar 3000 als Aloy moet zien te overleven in post-apocalyptische wereld. Veel mensen zijn er niet meer, maar de aarde is overgenomen door gemechaniseerde wezens. Om te overleven moet ze jagen op deze wezens om zo aan hun onderdelen te komen. Horizon Zero Dawn is ontwikkeld door Guerrilla Games dat gevestigd zit in Amsterdam. De studio staat bekend om het maken van de Killzone-franchise. Rudy is nog altijd helemaal lyrisch van de game en speelt hem nog dagelijks. Het cijfer liegt er niet om, vijf sterren! Benieuwd naar de review? Check deze dan hier. De game komt op 1 maart exclusief uit voor de PlayStation 4.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?