Deze week: Remember Me en LIMBO

Geplaatst: 3 juni 2013 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is de week voor de E3. Konami trapt aanstaande donderdag af met hun pre-E3-show op de officiële website van de uitgever. Daarin zullen we meer te weten komen over Pro Evolution Soccer 2014, krijgen we meer details van Metal Gear Solid V en zal Konami een nieuwe game aankondigen. Ik denk dat het om Contra gaat. In de laatste paar seconden van de show vorig jaar, werd de letter c, van Contra, geteased.

Releases van deze week

We kunnen deze week aan de slag met Remember Me, een game van Capcom. In Remember Me bespeel je Nilin die zich een weg waant door een modern (Neo-) Parijs in het jaar 2084. Nilin heeft de mogelijkheid om in het geheugen van mensen herinneringen te stelen, wissen en zelfs aan te passen.

Naast Remember Me is het vanaf deze week ook mogelijk om met LIMBO aan de slag te gaan op de PlayStation Vita. LIMBO is een absurde, doch unieke puzzel-platformer waarin je met een jongen speelt die op zoek is naar zijn verdwenen zus. De wereld waarin hij op zoek is bevat echter op elke hoek en gevaarlijke val, waardoor je nooit zeker zal zijn of je jouw volgende stapjes zal overleven...

Verder is het redelijk rustig qua games. Volgende week kunnen we dan eindelijk met de game The Last of Us aan de slag voor de PlayStation 3, maar dat is volgende week aan de beurt.

Artikelen van deze week

Wouter is afgelopen week met de game Resident Evil: Revelation aan de slag geweest. Deze week kunnen jullie zijn bevindingen lezen in zijn review. Daarnaast hebben Alex en Justin een nieuwe hangout-aflevering opgenomen over de Panorama View voor de Wii U. Houd voor het laatste nieuws vooral de website in de gaten en natuurlijk hebben we ook weer een hoop vaste kost voor je in petto. Zoals je leest, weer een bomvol programma deze week.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer