Deze week: Scoor je naar de overwinning in FIFA 17

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is weer maandag en dat betekent dat het weer tijd is voor onze rubriek 'Deze week'! In tegenstelling tot vorige week verwachten we de komende dagen meerdere topgames. Voor velen van ons betekent dit kortere nachtrust door de vele speeluurtjes. Deze week staat in het teken van voetbal, racen, rennen, en overleven. Voor ieder wat wils dus!

FIFA 17 - pc / PS4 / PS3 / XONE / X360

Een voetbalgame als FIFA 17 is elk jaar weer een enorm succes. Door middel van een zeer populaire prijsvraag werd de Duitser Marco Reus gekozen als de voetbalster op de cover. De recente demo laat natuurlijk al 'n klein beetje zien hoe de volledige versie er precies uit ziet, vandaar dat wij de demo uitgebreid hebben getest. Met vele verbeteringen qua spelbeeld én graphics belooft dit nieuwe FIFA-deel weer een groot succes te worden. FIFA 17 is vanaf 29 september verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

Forza Horizon 3 - XONE / pc

Verken de Outback van Australië in deze wonderschone racegame! Forza Horizon 3 is een waardige opvolger van zijn voorgangers. De game wordt uitgebreid besproken in onze review, waarin onder andere de vele features voorbij komen. Kopers van de Ultimate-edition konden gebruik maken van Early Access, welke 23 september begon. De normale én deluxe edities van Forza Horizon 3 zijn vanaf 27 september verkrijgbaar voor Xbox One. Middels Xbox Play Anywhere is de game ook beschikbaar voor Windows 10.

Sonic Boom: Fire & Ice - 3DS

Een nieuwe Sonic-game zorgt meestal voor veel commotie in de fanwereld van Nintendo. De wereldberoemde blauwe 'hedgehog' gaat in Sonic Boom: Fire & Ice weer de strijd aan met Dr. Eggman. Deze slechterik heeft dit keer een nieuw element ontdekt waarmee hij Sonic en z'n team flink dwarszit. Dit element is zelfs zó sterk dat hele planeten bedolven worden onder vuur of ijs. Sonic Boom: Fire & Ice komt 27 september uit voor de Nintendo 3DS.

XCOM 2 - PS4 / XONE

Het vervolg op XCOM: Enemy Unknown is dan eindelijk gearriveerd! XCOM 2 draait om het verdedigen van de wereld en het vernietigen van aliens. De pc-versie werd februari dit jaar al uitgebracht. De consoles moesten echter wat meer geduld hebben. De game zou eigenlijk begin september op de markt verschijnen, maar na een teleurstellende tweet van 2K werd duidelijk dat fans nog drie weken langer moesten wachten. XCOM 2 verschijnt 27 september voor de Xbox One en PlayStation 4. Beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen.

Verder verschijnt op 30 september Yo-Kai Watch 2: Fleshy Souls voor de Nintendo 3DS.

Met welke games van deze week ga jij het liefst aan de slag?

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 17

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

29 september 2016

Ontwikkelaar

EA Vancouver

Gameliner Awards

-

Lees meer