FIFA 17

  • Ontwikkelaar EA Vancouver
  • Eerste releasedatum 29 september 2016
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Eredivisie start FIFA 17-competitie

De Eredivisie start een eigen FIFA 17-competitie voor alle Eredivisieclubs genaamd de E-divisie. In dit toernooi gaan eSporters van alle achttien Eredivisieclubs de strijd met elkaar aan om het kampioenschap in FIFA 17 Ultimate Team.

De E-Divisie is bedacht door de Eredivisie CV in samenwerking met alle achttien Eredivisieclubs, EA SPORTS en Endemol Shine Nederland. De E-divisie gaat op 6 februari van start en is te volgen via Twitch, YouTube en FOX Sports. Elke Eredivisieclub heeft een top eSporter, die zijn club vertegenwoordigd en probeert om deze kampioen te maken.

onbekend

De E-divisie bestaat uit zeventien speelrondes en aan het eind hiervan is te zien welke club en gamer de landskampioen is. De winnaar wordt beloond met de kampioensschaal en mag namens de E-divisie meedoen aan de EA SPORTS FIFA 17 Ultimate Team Championship Series. Hier strijden de Europese winnaars tegen elkaar om uiteindelijk mee te mogen doen aan het Wereldkampioenschap.

BRON Persbericht Electronic Arts

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?