FIFA 17

  • Ontwikkelaar EA Vancouver
  • Eerste releasedatum 29 september 2016
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Veertig keer meer exemplaren van FIFA 17 verkocht dan PES 2017

In Engeland is FIFA 17 veertig keer meer verkocht dan PES 2017 in alleen al de eerste week. Deze gegevens zijn te vertalen naar zo'n 1,1 miljoen exemplaren van FIFA 17 en 50,000 van PES 2017. Dit blijkt uit de analyse van Daniel Ahmad van Niko Partners.

FIFA scoort over het algemeen erg goed in Engeland, maar FIFA 17 zorgde voor nieuwe records. Het werd de beste verkocht titel uit de franchise in de eerste week van de release. Het voetbalspel van Konami doet het helaas lang niet zo goed.

onbekend

Volgens Ahmad zijn fans van de voetbalspellen van mening dat PES steeds dichter in de buurt komt van de hoge lat welke FIFA heeft opgelegd. Uit de verkoopcijfers blijkt dit echter (nog) niet. Zijn jullie het met Ahmad eens? Laat het ons weten!

BRON VG247

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?