FIFA 17

  • Ontwikkelaar EA Vancouver
  • Eerste releasedatum 29 september 2016
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Video: FIFA 17 dit weekend gratis te spelen voor PS4 en Xbox One

FIFA 17 is dit weekend gratis te spelen voor de PlayStation 4 en Xbox One. De game is tot 28 november aan te schaffen met 40 procent korting, en alle voorgang die is gemaakt in de gratis versie kan worden meegenomen naar de volledige game.

FIFA 17 is tot maandag 28 november 08:59 uur gratis te spelen. Alle modi zijn speelbaar waaronder de standaard wedstrijden en het populaire FIFA Ultimate Team. Spelers kunnen ook aan de slag met een deel van The Journey, waarin je in de huid kruipt van de zeventienjarige Alex Hunter. Deze krijgt de kans om te spelen in de Premier League en probeert hier de nieuwe ster te worden.

BRON Persbericht Electronic Arts

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?