Deze week: StarCraft II: Heart of the Swarm en God of War: Ascension

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

We zijn alweer in week elf van dit jaar aangekomen. Het was een drukke week afgelopen week. Zo kwam Tomb Raider uit voor de console en pc en konden we aan de slag met SimCity van Electronic Arts, althans, de servers lieten nogal wat te wensen over. Maar dat hadden we kunnen verwachten, zoals dat eigenlijk met elke grote release gebeurd. Dat neemt niet weg dat het slordig is. Dit is niet de juiste rubriek om alle oude koeien uit de sloot te halen, maar het vult wel lekker het begin van deze week op. In dit artikel werpen we een blik vooruit op wat je deze week te wachten staat op onze website. We beginnen zoals altijd met de releases van deze week.

Releases van deze week

De eerste grote game van deze week is de uitbreiding op StarCraft II: Wings of Liberty, StarCraft II: Heart of the Swarm, voor de pc. Het verhaal gaat verder waar het vorige deel uit 2010 ophield. Met een nieuwe campaign, welke zich richt op Kerrigan, de voormalige Queen of Blades. Je kunt deze week kans maken op één exemplaar van deze game in onze prijsvraag.

De tweede grote release van deze week is een prequel op de God of War-serie. Ik heb het natuurlijk over God of War: Ascension. In de game speel je met de nog jonge Kratos, die langzaam uitgroeit tot wat hij nu is. De game heeft voor het eerst in zijn geschiedenis een multiplayer.

Daarnaast kun je ook deze week eindelijk aan de slag met Sniper: Ghost Warrior 2. De game werd een aantal keren uitgesteld, waardoor de game alle aandacht verloren lijkt te hebben. Mocht het afschieten van tegenstanders je niet interesseren, dan kun je altijd nog met Darkstalkers Resurrection aan de slag voor de PlayStation 3 en de Xbox 360.

Artikelen van deze week

Je kunt deze week de preview van BioShock Infinite verwachten van Yordi. Daarnaast komt Joost met de review van StarCraft II: Heart of the Swarm. Rens is nu al een heel weekend met God of War: Ascension aan de slag gegaan, waarvan jullie deze week ook de review kunnen verwachten. Daarnaast kun je op de site terecht voor de vaste kost, zoals een kakelverse column, een nieuw 'nieuwsoverzicht', het downloadnieuws en misschien beginnen we deze week wel weer eens met wat nieuws.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer