Donkey Kong Country: Tropical Freeze

  • Ontwikkelaar Retro Studios
  • Eerste releasedatum 21 februari 2014
  • Platformen Nintendo Wii U , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Deze week: Truth or Dare, Donkey Kong Country: Tropical Freeze, en City of Brass

De eerste week van de maand mei gaat van start en ook deze maandag hebben we weer een lijstje voor jullie samengesteld met de nieuwe releases. Zo loopt het bekende spel Truth or Dare uit de hand in de nieuwe gelijknamige horrorfilm. Daarnaast komt Donkey Kong naar de Nintendo Switch en kunnen we los gaan in de game City of Brass.

Truth or Dare - horrorfilm

Iedereen is vast wel bekend met het spel Truth or Dare. Echter lopen de meeste potjes niet zo extreem uit de hand als in de nieuwe gelijknamige horrorfilm. Het bovennatuurlijk zorgt er namelijk voor dat je wel mee moet doen aan het spel. Wie weigert een opdracht uit te voeren of de waarheid niet vertelt, wordt dodelijk gestraft. De film draait vanaf aanstaande donderdag in de biOScoop.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze - Nintendo Switch

Geheel nieuw is de game Donkey Kong Country: Tropical Freeze natuurlijk niet, maar aanstaande vrijdag maakt de game zijn opweg naar de Nintendo Switch. Op deze manier kunnen we de game overal mee naartoe nemen om alleen of samen met een vriend te spelen. In de game hebben de Snowmads Donkey Kong's eiland helemaal bevroren. Het is aan Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong, Cranky Kong en Funky Kong de taak om het eiland weer te ontdooien.

City of Brass - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Een aantal voormalige werknemers van Irrational Games, de ontwikkelaar van BiOShock, hebben meegewerkt aan de nieuw hack-and-slash avontuur genaamd City of Brass. In de game ga je als dief door het leven op zoek naar schatten welke verborgen liggen in labyrinths vol dodelijke vallen en vijanden. City of Brass is vanaf 4 mei volledig verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc.

Daarnaast verschijnen deze week ook de volgende films, games, en series:

The 100 - vanaf vandaag op Netflix
Full Metal Panic! Fight: Who Dares Pcs - vanaf 31 april voor de PlayStation 4
Total War Saga: Thrones of Britannia - vanaf 3 mei voor de pc
Unsane - vanaf 3 mei in de biOScoop
The Death of Stalin - vanaf 3 mei in de biOScoop
Tully - vanaf 3 mei in de biOScoop
The Rain - vanaf 4 mei op Netflix

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?