Deze week: Truth or Dare, Donkey Kong Country: Tropical Freeze, en City of Brass

Geplaatst: 30 april 2018 10:00
Aangepast: 23 juni 2018 17:11
-

De eerste week van de maand mei gaat van start en ook deze maandag hebben we weer een lijstje voor jullie samengesteld met de nieuwe releases. Zo loopt het bekende spel Truth or Dare uit de hand in de nieuwe gelijknamige horrorfilm. Daarnaast komt Donkey Kong naar de Nintendo Switch en kunnen we los gaan in de game City of Brass.

Truth or Dare - horrorfilm

Iedereen is vast wel bekend met het spel Truth or Dare. Echter lopen de meeste potjes niet zo extreem uit de hand als in de nieuwe gelijknamige horrorfilm. Het bovennatuurlijk zorgt er namelijk voor dat je wel mee moet doen aan het spel. Wie weigert een opdracht uit te voeren of de waarheid niet vertelt, wordt dodelijk gestraft. De film draait vanaf aanstaande donderdag in de biOScoop.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze - Nintendo Switch

Geheel nieuw is de game Donkey Kong Country: Tropical Freeze natuurlijk niet, maar aanstaande vrijdag maakt de game zijn opweg naar de Nintendo Switch. Op deze manier kunnen we de game overal mee naartoe nemen om alleen of samen met een vriend te spelen. In de game hebben de Snowmads Donkey Kong's eiland helemaal bevroren. Het is aan Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong, Cranky Kong en Funky Kong de taak om het eiland weer te ontdooien.

City of Brass - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Een aantal voormalige werknemers van Irrational Games, de ontwikkelaar van BiOShock, hebben meegewerkt aan de nieuw hack-and-slash avontuur genaamd City of Brass. In de game ga je als dief door het leven op zoek naar schatten welke verborgen liggen in labyrinths vol dodelijke vallen en vijanden. City of Brass is vanaf 4 mei volledig verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc.

Daarnaast verschijnen deze week ook de volgende films, games, en series:

The 100 - vanaf vandaag op Netflix
Full Metal Panic! Fight: Who Dares Pcs - vanaf 31 april voor de PlayStation 4
Total War Saga: Thrones of Britannia - vanaf 3 mei voor de pc
Unsane - vanaf 3 mei in de biOScoop
The Death of Stalin - vanaf 3 mei in de biOScoop
Tully - vanaf 3 mei in de biOScoop
The Rain - vanaf 4 mei op Netflix

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Ontwikkelaar:

Retro Studios

Uitgever:

Nintendo

Release:

21 februari 2014

Nintendo Wii U, Nintendo Switch

Lees meer