Dit zijn de Freegunners in Concord

-

Wil je weten welke personages je in Concord kunt spelen? Hier vind je alles over de unieke Freegunners en hun vaardigheden, zodat je meteen goed kunt beginnen in Firewalks hero shooter. Concord biedt zestien personages, elk met hun eigen krachten en rollen. Zoals ik eerder schreef in mijn 'Alles wat je moet weten'-artikel over Condord; de Freegunners zijn verdeeld in zes klassen: Anchor, Breacher, Haunt, Ranger, Tactician, en Warden. Elke klasse heeft zijn eigen teamvoordelen, zoals snellere beweging of verbeterde mobiliteit. De sleutel tot succes? Kies slim en stel een uitgebalanceerd team samen. Of je nu al een favoriet hebt of nog aan het ontdekken bent, hier krijg je een helder overzicht van wat elke Freegunner in huis heeft.

Lennox

Lennox is de ultieme solospeler, ideaal voor gamers die hun eigen pad willen banen naar de overwinning. Met zijn krachtige HL-4 “Bell Ringer” en Chesterly Model 3 Revolver is hij meer dan goed uitgerust om zelfs de meest geharde vijanden neer te halen. Zijn Exploding Knives zorgen voor een flinke klap als je ze op het juiste moment inzet, wat Lennox een echte krachtpatser maakt in gevechten. Maar dat is nog niet alles—Lennox kan zichzelf ook genezen, waardoor hij na een gevecht snel weer in actie kan komen. Voor wie houdt van een no-nonsense speelstijl en graag de leiding neemt zonder afhankelijk te zijn van anderen, is Lennox de perfecte keuze.

Teo

Teo is een droom voor liefhebbers van klassieke shooters. Als doorgewinterde soldaat heeft hij precies de juiste uitrusting om de frontlinie te domineren. Teo's kracht komt tot zijn recht in krappe ruimtes, waar zijn Tactical Weapon Sights perfect samenwerken met zijn Rookgranaat om vijanden te verrassen. Voeg daar de explosieve impact van zijn Clustergranaat aan toe, en je hebt een personage dat ontworpen is om vijanden snel en efficiënt uit te schakelen. Als jij geniet van rechttoe-rechtaan gevechten en graag de druk op de vijand houdt, dan is Teo jouw man.

Bazz

Bazz is de snelle, sluwe sluipmoordenaar die je team nodig heeft. Ze beweegt zich soepel over het slagveld, slaat toe waar het het meeste pijn doet, en verdwijnt net zo snel als ze kwam. Haar Scourge Star is haar geheime wapen—een aanval die vijanden verzwakt en hen kwetsbaar maakt voor haar dodelijke werpmessen. Zodra je vijand op zijn zwakst is, volgt haar Lungende Aanval om de genadeslag toe te dienen. Bazz excelleert in het verrassen en uitschakelen van sleutelfiguren in het vijandelijke team, en dankzij haar ongeëvenaarde mobiliteit is ze altijd weer verdwenen voordat iemand doorheeft wat er gebeurd is. Ze is perfect voor spelers die houden van snelheid, precisie en het onverwachte.

Haymar

Haymar is de perfecte keuze voor spelers die houden van een combinatie van kracht en strategie. Met haar Flameshot Bow deelt ze flinke schade uit, vooral wanneer je deze even laat opladen voor een krachtiger schot. Maar wat haar echt gevaarlijk maakt, is haar vermogen om vijanden te verblinden met een felle flits, zodat ze weerloos zijn voor haar volgende aanval. Haymar draait om slimme tactieken en precies de juiste timing, en dat maakt haar een lastige tegenstander voor iedereen die haar pad kruist.

Star Child

Star Child is een krachtpatser die niet terugdeinst voor een uitdaging. Hoewel zijn vaardigheden misschien wat risicovol zijn, is hij in staat om met brute kracht elk obstakel te overwinnen. Het beheren van zijn Diamond Skin en het perfect timen van zijn Rage Rush zijn cruciaal om succesvol te zijn met dit personage. Als je deze timing mist, loop je het risico vaak op het respawn-scherm te belanden. Star Child is dan ook ideaal voor spelers die graag risico's nemen en daarvoor groots beloond willen worden.

Jabali

Jabali is een veelzijdige steunpilaar op het slagveld, altijd klaar om zijn team te ondersteunen met zijn unieke mix van vuur- en genezingskracht. Zijn Pulse-Guided Seeker Rifle zorgt voor constante druk op vijanden, waardoor hij hun bewegingen goed kan beheersen. Wat Jabali bijzonder maakt, is zijn vermogen om tegelijkertijd als medic op te treden. Terwijl hij zijn vijanden onder vuur houdt, zet hij genezende orbs in om zijn teamgenoten te versterken, waardoor ze langer in de strijd kunnen blijven. Of je nu een veilige dekmantel zoekt of extra steun nodig hebt tijdens een gevecht, Jabali staat altijd paraat om zijn team te beschermen en te helpen.

IT-Z

IT-Z is de ultieme keuze voor spelers die houden van tactisch spel en snelle bewegingen. Met haar unieke vaardigheid om te teleporteren naar een orb die ze zelf heeft geplaatst, kan ze zich razendsnel verplaatsen en vijanden verrassen. Deze techniek maakt haar ideaal voor het uitvoeren van snelle aanvallen en directe ontsnappingen. Een slimme strategie is om haar orb bij een gezondheidskit te plaatsen, zodat ze zichzelf kan genezen en snel weer in actie kan komen. IT-Z is een expert in het stil uitschakelen van vijanden en weet altijd onopgemerkt te blijven, waardoor ze een geduchte tegenstander is die je nooit ziet aankomen.

Vale

Als jij het liefst op afstand blijft en met precisie je vijanden uitschakelt, dan is Vale een vrouw naar je hart. Als scherpschutter in Concord excelleert Vale in het uitdelen van dodelijke schade van grote afstand. Dankzij haar bionisch verbeterde sprong kan ze zich snel verplaatsen naar een strategische positie, van waaruit ze het slagveld domineert. Om zichzelf te beschermen tegen onverwachte aanvallen kan Vale tripmines plaatsen die vijanden op afstand houden. En als het gevecht toch te dichtbij komt, heeft ze altijd nog haar Monarch Sidearm om zichzelf te verdedigen. Vale is de ideale keuze voor spelers die hun tegenstanders liever vanuit een veilige afstand uitschakelen en strategisch hun posities kiezen.

1-Off

1-Off is allesbehalve een doorsnee robot. Met zijn Industriële Stofzuiger kan hij vijandelijke projectielen opslurpen en deze omzetten in krachtige Trash Bombs, waarmee hij serieuze schade aanricht. Daarnaast kan hij zijn team ondersteunen door een stevige Luchtbarrière op te werpen die projectielen afweert. Deze combinatie van aanvallende en verdedigende vaardigheden maakt 1-Off een veelzijdig personage, ideaal voor spelers die graag schakelen tussen aanvallen en verdedigen, en die flexibel willen inspelen op de situatie op het slagveld.

Emari

Emari is de onwankelbare tank van Concord en vormt het ideale middelpunt voor je team, vooral in chaotische spelmodi zoals Brawl. Dankzij haar passieve vaardigheden en haar Projectile Shield kan Emari enorme hoeveelheden schade weerstaan, waardoor ze bijna niet te verslaan is. Bovendien versterkt ze haar team door extra pantser te genereren, wat haar onmisbaar maakt voor de bescherming van haar bondgenoten. In combinatie met een goede genezer is Emari praktisch onverslaanbaar, tenzij je tegenstanders met een goed gecoördineerde aanval komen.

DaVeers

Als je chaos wil creëren, dan is DaVeers de Freegunner die je zoekt. Met zijn ontvlambare Burnite-wapens kan hij hele gebieden veranderen in dodelijke valstrikken. In de smalle gangen van Concord is hij op zijn best, waarbij hij vijanden geen kans geeft om te ontsnappen. Zijn Ignition Dart brengt directe schade toe en met de hulp van bondgenoten worden zijn Burnite-pools nog destructiever. DaVeers is perfect voor spelers die houden van verwoestende aanvallen en totale controle over het slagveld willen.

ConcordDaveers
Er is nog geen trailer specifiek voor DaVeers verschenen. Wanneer deze verschijnt, voegen we deze hier toe!

Daw

Als je van een verdedigende speelstijl houdt, is Daw jouw ideale keuze in Concord. Hij blinkt uit in het beschermen van zijn team met zijn Veiligheidskoepel, die een veilige plek biedt om strategische punten te verdedigen. Daarnaast fungeert hij als een mobiel ziekenhuis dankzij zijn Genezingspad, waardoor hij zijn teamgenoten in leven houdt tijdens lange, zware gevechten. Daw is perfect voor spelers die graag dekking bieden en cruciale posities veiligstellen.

ConcordDaw
Er is nog geen trailer specifiek voor Daw verschenen. Wanneer deze verschijnt, voegen we deze hier toe!

Kyps

Kyps is de ultieme geheim agent in Concord, perfect voor spelers die van stealth en strategie houden. Met haar Surveillance Trap en Lookout-vaardigheid voorziet ze haar team van cruciale informatie. Ze is ook bijzonder effectief tegen vijanden die vertrouwen op vaardigheden of schilden, dankzij haar Disruption Grenade die beide uitschakelt. Hoewel haar Silenced Burst Pistol niet het sterkste wapen is, compenseert ze dit ruimschoots met haar slimme en veelzijdige speelstijl. Kyps is ideaal voor spelers die graag vijanden bespelen met tactiek en sabotage.

ConcordKyps
Er is nog geen trailer specifiek voor Kyps verschenen. Wanneer deze verschijnt, voegen we deze hier toe!

Duchess

Op zoek naar dé meester in het manipuleren van gevechten om in het voordeel te komen? Bij Duchess zit je gebakken. Gewapend met haar BA02 Submachine Gun is ze dodelijk in gevechten van dichtbij. Wat haar echt uniek maakt, is haar vermogen om muren te bouwen waarmee ze vijanden kan insluiten en de controle over het slagveld kan nemen. Na het insluiten van haar tegenstanders vuurt ze haar Ruinous Blast af om hen te verzwakken, waarna ze hen met precisie uitschakelt. Duchess is perfect voor spelers die graag de ruimte beheersen en vijanden domineren met agressieve tactieken.

ConcordDuchess
Er is nog geen trailer specifiek voor Duchess verschenen. Wanneer deze verschijnt, voegen we deze hier toe!

Lark

Lark brengt een unieke spore-gebaseerde vechtstijl naar Concord, waarmee ze gevechten lang kunnen volhouden. Hun Transplant Pod heeft geen tijdslimiet, wat hen een strategisch voordeel geeft, vooral in combinatie met de Spore Seed en Fungal Resistance, die hun weerstand tegen schade verhogen. Lark is de ideale keuze voor spelers die het slagveld willen beheersen, vijanden op afstand willen houden en langdurige gevechten aankunnen met slimme, strategische aanvallen.

ConcordLark
Er is nog geen trailer specifiek voor Lark verschenen. Wanneer deze verschijnt, voegen we deze hier toe!

Roka

Roka is de ultieme verwoester in Concord, gewapend met explosieve kracht en indrukwekkende mobiliteit. Met haar SAL-90 Light Missile Launcher kan ze vijanden van afstand bombarderen terwijl haar Blast Dive hen van dichtbij vernietigt. Deze mix van pure kracht en wendbaarheid maakt Roka een gevaarlijke tegenstander. Ideaal voor spelers die graag alles op hun pad willen slopen.

ConcordRoka
Er is nog geen trailer specifiek voor Roka verschenen. Wanneer deze verschijnt, voegen we deze hier toe!

Concord biedt een breed pallet aan Freegunners, elk met unieke vaardigheden en speelstijlen voor elke type speler. Of je nu gaat voor strategische verdediging, explosieve actie, sluwe aanvallen of totale verwoesting, er is altijd een personage dat bij jouw speelstijl past. Kies de juiste Freegunner en werk slim samen met je team om het slagveld te domineren en de overwinning binnen te halen. Tijdens mijn Concord preview-sessies was ik zelf fan van Teo—een veelzijdige allrounder die makkelijk onder de knie te krijgen is. Maar welke Freegunner wordt jouw favoriet als de game op 23 augustus uitkomt? Laat het me weten, ik ben benieuwd!

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Concord

Ontwikkelaar:

Firewalk

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

23 augustus 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord