Drie van die: Hoogtepunten in Animal Crossing Happy Home Paradise

Geplaatst:

Animal Crossing-fans waren dolgelukkig toen de 2.0 update van Animal Crossing: New Horizons werd aangekondigd. Brewster en Kapp’n boottochten werden eindelijk aan de game toegevoegd samen met nog veel meer dingen. Voor mij was toch de grootste verrassing dat er DLC voor New Horizons werd aangekondigd. Met Happy Home Paradise reis je af naar een eilandengroep waar je vakantiehuizen van de villagers naar hun wensen mag inrichten, samen met het Paradise Planning Team. Ik heb de DLC aangeschaft, ben erin gedoken en heb voor jullie mijn drie hoogtepunten uit Happy Home Paradise op een rij gezet.

Het inrichten van de vakantiehuizen

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen en beginnen met het grootste onderdeel van de game, het inrichten van de vakantiehuizen. Als een fervent Sims speler heb ik het altijd al leuk gevonden om stulpjes van personages in te richten. In Happy Home Paradise probeer je de villagers de vakantiehuizen van hun dromen te geven. Hierbij willen ze een paar items in het interieur hebben, maar voor de rest kun je helemaal losgaan. De game geeft aan welke items erbij passen, maar geven je ook de vrijheid om zelf dingen te plaatsen die jij passend vindt. Elke villager heeft unieke eisen voor hun huis, wat ervoor zorgt dat je verschillende creaties maakt. Dat is niet alles, want het is in Happy Home Paradise ook mogelijk om de tuinen vorm te geven, van zwembaden tot een loungeplek of een fitnessplek op het strand. Het is allemaal mogelijk.

De personages

In Happy Home Paradise keert het personage Lottie uit Happy Home Designer terug om de villagers dit keer te helpen met het inrichten van hun vakantiehuizen. Dit doet ze niet alleen, want ze brengt ook twee nieuwe collega’s met zich mee, namelijk Niko en Wardell. Niko brengt jou naar de vakantieplekken en Wardell bestelt alle meubels voor je waar je dan mee aan de slag kan gaan. Hoewel jij als speler natuurlijk stiekem al het werk doet, geven de personages je toch het gevoel onderdeel te zijn van een team. Ze steunen je en geven je complimenten als er goed werk geleverd wordt. Het helpt ook dat ieder personage uit het Paradise Planning Team unieke karaktereigenschappen heeft. Zo is Niko opgewekt en staat ze altijd paraat voor de speler om ze naar een vakantieadres te brengen. Wardell is verlegen en zegt bijna niets. Ik dacht zelfs dat die helemaal niet sprak, totdat hij heel snel en zacht zijn naam noemde met zijn hele diepe stem. Dit zorgde ervoor dat ik hem een grote knuffel wilde geven en dat hij een speciaal plekje in mijn hart kreeg.

De eilandengroep

Als laatste wil ik de eilandengroep van Happy Home Paradise in het zonnetje zetten, want wow, die ziet er echt prachtig uit. Het eiland waar het Paradise Planning Team zich bevindt, lijkt rechtstreeks uit een sprookje te komen. Met ruïnes, lange bonenstaken en een prachtig strand waar potentiële klanten zitten te relaxen in de hoop dat je ze werft voor een vakantiehuis. De eilandengroep bestaat uit nog veel meer eilanden met unieke klimaten en eigenschappen, waar je villagers kan laten intrekken in hun vakantiehuis. Van strandhuizen tot een woestijn, of gewoon een klassiek huis aan het strand of bos en nog veel meer unieke plekken. Ik vind het bijvoorbeeld leuk om vakantiehuizen te plaatsen in een gebied dat bij de eisen en persoonlijkheid van de villager past. Dit zorgt ervoor dat het klimaat, de tuin en de inrichting past bij de smaak van de klant.

Zoals je kan zien, vermaak ik mij heel erg met de Happy Home Paradise DLC. Het inrichten van de huizen vind ik echt leuk en rustgevend om te doen, maar wat vind jij ervan? Laat het mij vooral weten in de reacties!

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

5 november 2021

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord