Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 5 november 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

Spotlight: Happy Home Paradise

Oost, west, thuis best! Zeker als dat huis op een paradijselijk eiland staat. In Animal Crossing kon je al lang op zo'n heerlijke plek wonen, maar nu kun je ook andere eilandbewoners helpen om hun huis een thuis te maken. Jolien laat dat zich geen twee keer zeggen. Samen met Bram bespreekt ze de nieuwe Animal Crossing DLC, Happy Home Paradise, en natuurlijk de nieuwe update van Animal Crossing: New Horizons die een hele waslijst aan nieuwe dingen toevoegde. Kan je geen genoeg krijgen van Animal Crossing, bekijk dan ook zeker Jolien's hoogtepunten in Animal Crossing Happy Home Paradise.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?